DOĞAN: HEP BİRLİKTE TÜRKİYEYİZ

 

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret konuşan  Başkan Doğan “Ordulu hemşerilerimizle gurur duyuyoruz. Şehrimizin çok değişik yerlerinde Ordu’nun o güzel kültürünü, Ordu insanının özünü, değerini şehrimizin hamuruna karıştırıp, gücümüze güç katıyorlar. Kültürümüze değer ve çeşitlilik katıyorlar. Biz hep birlikte İzmit’iz, Kocaeli’yiz, Türki’yeyiz. Bizim sivil toplum örgütlerinden, hemşeri derneklerinden isteğimiz, kendi dernek yönetmeliklerindeki hususlar doğrultusunda, kültürel değerleri yaşatmaları, sosyal dayanışmayı sağlamaları ve hemşerilerimize sahip çıkmalarıdır. En önemlisi de vatanımıza sahip çıkmalarıdır.

 

ÜLKEMİZE HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKALIM

 

Millet olarak çok kritik bir dönemi yaşadık, yaşamaya da devam ediyoruz. Bu vatan, birlikte verdiğimiz mücadelelerle bugünlere geldi. Ve bugün hep birlikte vereceğimiz mücadelelerle yarınlara ebediyete kadar devam edecek. Bayrağımız, ezanlarımız, milli manevi değerlerimiz sonsuza dek yaşayacak. Bu sebeple benim isteğim ülkemize hep birlikte sahip çıkalım. Ülkesine ihanet etmeyecek, vatanına milletine bağlı insanlar yetiştirelim. Özellikle üniversitede okuyan gençlerimize sahip çıkalım. Yoksa geleceğimiz daha da zorluklarla dolu olur. Her zaman hemşeri derneklerimizin yanındayız. Geçmişte bu derneklerin başkanlığını yapmış biri olarak bu işlerin zorluğunu iyi bilirim. Çok değerli hizmetler yapıyor, zaman zaman devletimizin eli kolu, ayağı oluyorsunuz. Anadolu ruhunu batıda da şehirde yaşatıyorsunuz” diyerek ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817