banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

DOĞAN, HEPİMİZE GÖREV DÜŞÜYOR

 

Her yıl dünyada binlerce çocuğun savaş, açlık, doğal afetler, yoksulluk, kazalar ve çeşitli toplumsal olaylar nedeniyle yetim kaldığını belirten Başkan Doğan “bizim inancımızda yetimin ayrı ve çok önemli bir yeri vardır. Kur-an’ı Kerim’de de belirtildiği üzere yetim ve öksüzlere bakmak, onların anne-baba eksikliğini hissetmeden büyümelerini sağlamak için gayret göstermek, şefkat ve merhametten onları mahrum etmemek toplum olarak en hassas olduğumuz değerlerden biri olmalıdır” dedi.

 

YETİMLER TOPLUMA ALLAH’IN EMANETİDİR

 

Devletimizin bu konuda son derece özenli davrandığını ve yetimlere dünyada eşi benzeri görülmemiş bir şekilde kol kanat gerdiğini ifade eden Doğan, çocuklarımızın korunması ve güvenli bir ortamda yetişmesi için çocuk kurumları açılmış, bu kurumlar vasıtasıyla bakıma ve korunmaya muhtaç çocuklarımız devletimizin kanatları altına alınmıştır. Bu yavrularımızın daha iyi şartlarda büyüyebilmeleri, özellikle de sevgi, şefkat ve merhametten mahrum kalmamaları için hepimize görevler düşmektedir. Yetim çocukların problemleriyle ilgilenmek birey ve toplum olarak hepimizin görevidir

İzmit Belediyesi olarak bizler, medeniyet değerlerimizin ışığında sosyal belediyeciliği önemsiyoruz. Yetimlerimiz ile ilgili destek ve faaliyetleri düzenli olarak sürdürmekteyiz” diyerek ‘Yetimler Topluma Allah’ın Emanetidir’ sözünü bir kez daha hatırlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826