banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN, HERKES KİTAP OKUSUN İSTİYORUZ
 PROJEYE 30 KAHVEHANE KATILDI

 

Yaklaşık 4 yıl önce startı verilen Kahvemiz Evimiz Projesine  halen 30 kahvehanenin katıldığı öğrenildi. Başkan Doğan, proje  sayesinde kahvehanelere eskiden olduğu gibi kıraathane kültürünün yerleşmeye başladığını belirterek” amacımız kahvehaneleri sadece oyun oynanıp zaman geçirilen yerler olmaktan çıkartıp  kitap okunup sohbet edilen yerler haline getirmektir. Proje kapsamında, kahvehanelerin uygun köşesine bir kitaplık koyuyoruz. Kitapları belediye olarak biz temin ediyoruz. Kitaplıkta herkese hitap edecek kitap olmasına önem veriyoruz. Ayrıca, projeye katılan kahvehanelere satranç takımı da hediye ediyoruz. Kitap dostu bir belediye başkanı olarak, projenin daha da yaygınlaştırılmasını arzu ediyoruz. Eskiden sadece oyun oynanan bu mekanlarda, artık kitap- gazete ve dergi okunup satranç gibi zihin sporları ile de meşgul olunuyor.

 

HEDEF BÜTÜN KAHVEHANELERİ PROJEYE  DAHİL ETMEK

 

 İnsanlar kıraathaneye gelince çay içsin, kitap okusun, satranç oynasın, buralarda ev sıcaklığını bulsun istiyoruz. Bu yüzden Kahvemiz Evimiz Projesini hayata geçirdik Proje ile hem kahvecilerimizin mekanlarını güzelleştiriyor hem de kitap okuma alışkanlığını geliştiriyoruz. Kahvemiz Evimiz Projesi ile insanlar artık kahvehanelere okey, kağıt oyunu oynamak için gelmiyor, kitap okumak, satranç gibi zihin geliştirici etkinlikler için geliyorlar. Hedefimiz, kentimizdeki bütün kahvehaneleri projeye dahil etmektir” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751