DOĞAN :   HERKES,DİNİ ÖĞRENMELİ

Dinin insan hayatının en vazgeçilmez değerlerinden biri olduğuna dikkat çeken Başkan Doğan “ Türk milleti olarak dinimize saygılı ve dinine sahip çıkan bir milletiz. Ancak dinimizi çok iyi öğrenmeli ve bu öğrenme sürecinde Diyanet’in öğretilerini temel almalıyız. Dinini bilen, dini değerlere sahip çıkan birinden insana, şehre zarar gelmez. Biz de İzmit Belediyesi olarak dini kurumlarımıza destek vermeye devam edeceğiz. Camilere desteğimiz Başbakanımızın da sağladığı kolaylaştırma ile daha etkin hale gelecek. Belediye olarak ibadethane temizliklerimize ve ibadethanelerimizin koşullarının iyileştirilmesine devam edeceğiz” dedi.

Kocaeli İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, Doğan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ belediyemiz bizim çalışmalarımıza her zaman destek oluyor. Biz her konuda yardımlarını görüyoruz. Belediyemizin destekleri sayesinde İzmit diğer şehirler arasında örnek gösterilen bir yer haline geldi” şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817