DOĞAN, HERKESİN BELEDİYE BAŞKANIYIM
 DOĞAN’A TEŞEKKÜR

 

Ziyarette konuşan Hüseyin Gürseven, “size, cemevlerimiz ve alevi canlarımız adına teşekkür etmek için geldik. Bizler cemevlerimizde sadece cem ibadetlerimizi yapmıyoruz. Aynı zamanda cemevlerimiz kültürel faaliyetlerimizi yaptığımız, kültür merkezlerimizdir. Dini vecibelerimizden birisi olan cenaze hizmetlerimizdir. Cenaze hizmetlerimizi daha düzenli, daha inançlarımıza uygun bir şekilde kaldırılması noktasında sıkıntı yaşıyorduk. Hasan Yoloğlu Hocamızı, cemevlerimize tayin etmeniz, dini vecibelerimizi ve cenaze hizmetlerimizin yürütülmesi bakımından çok önemli. Artık bu alanda hiçbir sıkıntımız kalmadı. Size bu konuda ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.  

 

FARKLILIKLARIMIZDAN GÜÇ ALIYORUZ

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da yaptığı açıklamada “Bu makamlar sizin yerleriniz, aslında emanetçi olan biziz. İzmit Belediye Başkanı olarak herkesin Belediye Başkanıyım, herkesin belediyesiyiz. Zaten öyle de olması lazım. Bizim hizmet etme anlayışımızın temeli budur. Tabi ki inançlar, insanların eğilimleri, düşünceler, tavır davranışları, düşünceleri kendi içlerinde farklılıklar gösterebilir. Türk Milleti olarak bin yıllardır bu farklılıklardan güç alırız. Biz bu farklılıkları her zaman bir güzelliğe, bir güce dönüştürmüşüzdür. Ama temelinde hep aynıyızdır.

 

BİRLİKTE DAHA DİRİYİZ

 

Aynı temel inançlarda, birlik beraberlik içerisinde millet olmayı bir arada yaşamayı en güzel bir şekilde yapmış bir milletiz. Bizler de hiçbir vatandaşımızı kategoriye sokmadan, daha hakkaniyetle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sizlerin yaptığı hizmetler de önemli hizmetlerdir. Bir vatandaşımız bu hizmetlerden istifade ediyorsa, bu takdir gereken bir hizmettir. Bu işleri gönüllü yapıyorsunuz. Hep Allah rızası için, insanlara yardım etmek için çalışıyorsunuz. Bizler de bu çalışmalara destek veriyoruz. Şehrin her kesimine, her bölgesine hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizler birlikte daha güçlüyüz, birlikte daha iriyiz, birlikte daha diriyiz” şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817