banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN, İÇİMİZDEKİ HAİNLERİ UNUTMAYALIM
İzmit Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın başkanlığında yapıldı. Başkan Doğan, gündem maddelerine geçilmeden önce İstanbul’da meydana gelen elim olayda hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileğinde bulunarak” terörle ilgili duygularımız, içimizdeki hainlerin dışında hep aynı. Olayları basit,  sıradan olarak görmemek gerekir. Olanlar tesadüfi olaylar değil. Dış güçlerin de içinde olduğu olaylardır. Birlik beraberlik içinde, daha çok üreterek, ülkemizi daha da güçlü hale getirerek bu zorlukları aşacağız. İçimizdeki hainleri de unutmayacağız. Bu ülke hepimizin. Onun için de bir ve beraber olmak zorundayız” dedi.

Mecliste, Belediye adına tescili olan 13 adet gayrimenkulün satışının yapılması hususunda Belediye Başkanına ve Encümene yetki verilmesi teklifi ile ilgili madde oy çokluğu ile kabul edildi.

Mülkiyeti Belediyemize ait imar planında konut alanı olarak ayrılan Tapuda Yenidoğan Mahallesi 4868 ada 1 nolu 26.973,92 m2 yüzölçümlü ve 4869 ada 16 nolu 30.131,15 m2 yüzölçümlü parsellerin üzerlerine yapılacak konutlar karşılığında veya konutların satılmasından elde edilecek gelirin paylaşımı (hasılat paylaşımı) karşılığında satılması, parsellerin üzerlerine yapılıp Belediyeye kalacak konutların, Belediyece yapılacak kamulaştırma ve gayrimenkul satın alma işlemlerinde trampa edilmek sureti ile değerlendirilmesi ve bu konularda sözleşme yapmak için Belediye Başkanına yetki verilmesi hususlarının 5393 Sayılı Belediye kanununun 18 (e) ve 38 (g) maddelerine göre görüşülmesi teklifi ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün yazısı detaylı şekilde incelenmek üzere Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Kayseri Develi Belediyesi’nin İzmit Belediyesi ile kardeş belediye olma teklifi  ilgili komisyona  gönderildi.

Bir sonraki meclis toplantısının 2 Ağustos Salı günü saat 15.00 de yapılması kararlaştırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751