DOĞAN: İPEK HALIYA DESTEKLERİMİZ SÜRECEK
 ‘ÇOK YÖNLÜ KAZANIM VAR’

 

Başkan Doğan ziyarette yaptığı açıklamada,  İpek Halıcılığına büyük önem verdiklerini ve  bu konuya desteklerinin devam edeceğinin vurgusunu yaparak, “Bizim kursumuzda çok yönlü bir kazanım var. Projeyi hayata geçirirken biryandan İpek halıcılığı mesleki olarak, kültür olarak devam etsin, diğer yandan da bunu yapanların, sosyal kazanımları, ekonomik kazanımları olsun istedik.” dedi.

 

‘DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

 

Dünyada İpek Halı markasının daha fazla desteklenmesi gerektiğine de vurgu yapan Doğan,  “Biz İzmit Belediyesi olarak sizlerin yanınızdayız. Bu proje üç yönü olan bir projedir. Projedeki ilk amaç İpek Halıcılığının bir meslek ve bir sanat olarak devam etmesi. İkinci amaç belli bir el becerisi olsun olmasın kişileri üretime katarak sosyal ve ekonomik avantaj elde etmelerini sağlamak. Üçüncü amaç ise bu üretimleri devam ettirerek dünyadaki Hereke Halısı markasının sürmesinin sağlanmaktır. Biz çalışmayı her yönüyle desteklemeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu

 

BAŞKAN DOĞAN’A TEŞEKKÜR

 

Han Halı Sahibi Nurhan Ör de konuşmasında, “Siz olmasaydınız, bu bölgede böyle bir çalışmayı yapmazdık. Şehrimizin gelişimi ve tanıtımı için çok önemli bir proje. Sizin desteğinizle, sevginizle ilginizle yaptık” ifadelerini kullanarak İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817