DOĞAN, İŞİMİZ GÜCÜMÜZ HİZMET ETMEK

 

Her hafta en az iki mahalleyi gezen ve buralarda tüm detayları ile incelmelerde bulunan Başkan Doğan son olarak Karabaş Mahallesi’ne giderek incelemelerde bulundu.

 

Vatandaşlarla mahalle hakkında sohbet eden, vatandaşların görüş ve önerilerini alan Doğan daha sonrasında esnaflarla bir araya geldi. Gelen talep, öneri ve şikayetleri tek tek dinleyen ve notlar alan Başkan Doğan, vatandaşların sorularını da samimiyetle yanıtladı.

 

Vatandaşlarla görüşmelerini tamamlayan Doğan sonrasında beraberinde bulunan yetkililerle birlikte Karabaş Mahallesi’ni adım adım dolaştı. Detaylı bir Karabaş turu atan Başkan Doğan, İzmit Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları da inceledi.

 

Karabaş Mahallesi’nin İzmit’in gözbebeği mahallelerinden biri olduğunu dile getiren Doğan, “Biz halka hizmeti her şeyin üstünde tutarız. Biz belediyeciliği halka hizmet olarak gören, bu hizmeti en iyi şekilde yapmak adına uğraşan bir anlayışın içinden geliyoruz. Bizim işimiz, gücümüz hizmet etmek. İzmit Belediyesi olarak her mahallemizde olduğu gibi bu mahallemizde de önemli işler yaptık. Mahallemizin yol, asfalt, parke, merdiven, korkuluk ve bordür çalışmalarını tamamladık. Çalışmalarımız artarak devam edecek" dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817