banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

DOĞAN; "İSLAM ALEMİNİN MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMINI KUTLARIM"

Mesajında tüm Müslümlerin bayramını kutlayan Başkan Doğan, bayramların kardeşlik, birlik, beraberlik ve dostluk duygularının en üst seviyede yaşandığı müstesna günler oluğunu belirterek “ yetimlerin, öksüzlerin, gariplerin, güçsüzlerin, darda kalmışların güldüğü, komşuluk ve akrabalık ilişkilerinin sıklaştığı bayramlarda millet olarak bağımız daha da kuvvetlenir, daha çok kenetleniriz.

MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN ACISIYLA GİRİYORUZ

Böyle günleri fırsat bilerek insanlar birbirlerine daha fazla yüreğini açmalı, küskünlükler bitirilmeli, çocuklar sevindirilmeli, büyükler hatırlanmalıdır. Gönüllerimiz bir yandan bayram coşkusuyla dolarken, diğer yandan dünyanın çeşitli yerlerinde mübarek Ramazan Bayramına acı içerisinde giren Müslüman kardeşlerimizin hüzün ve acılarını da aynı şekilde yüreklerimizde taşıyoruz. Birlik beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde bayramın buna vesile olmasını temenni eder,   bütün hemşerilerimin ve İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramını kutlarım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826