Doğan, "İsraili  ve sözde insan hakları savunucularını kınadı"


Doğan, mesajında mübarek Ramazan ayı arifesinde İsrail’in Filistinlilere yönelik katliamlarını da nefretle kınadıklarını ifade etti.

Tüm İslam Alemi tarafından heyecan ve coşkuyla karşılanan Ramazan ayında Müslüman kardeşlerimizin uğradı katliamın acısı içerisinde olduklarını belirten Başkan Doğan “Ramazan ayı,  toplumsal yaşamımızda birlik, dayanışma, yardımlaşma duygularının egemen olduğu ve bu yönüyle birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine büyük katkı sağladığı bir aydır. Ancak yine bir Ramazan-ı Şerif arifesinde Gazze'de yaptığı saldırılarda masum sivilleri katleden ve binlerce kişiyi yaralayan, orantısız güç kullanmayı sadistçe sergileyen İsrail'i nefretle kınıyoruz. Yine İsrail'in bu zulmü için her türlü maddi ve manevi desteği veren ABD'yi, dünyanın dört bir yanında sözde insan hakları savunuculuğu yapan ve bu katliama göz yuman başta Avrupa olmak üzere tüm dünyayı kınıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle rahmet, merhamet ve bereket ayı  olan Mübarek Ramazan’ın tüm Müslümanlarda kardeşlik duygusunun yeşermesi, tüm insanlık arasında sevgi, saygı ve merhametin yaygınlaşmasına vesile olmasını diliyor, vahşi İsrail’in şehit ettiği Filistinli kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ülke olarak Müslümanlara yönelik saldırıları şiddetle kınıyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817