DOĞAN, İSTİKRAR OLURSA, DAHA ÇOK HİZMET OLUR

Gül Parkın açılışına Başkan Doğan’ın yanı sıra. AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır, Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç, AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasan Tandoğan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

KURUÇEŞME DEĞİŞTİ

 

Yapılan hizmetlerle İzmit’e değer kattıklarını söyleyen Doğan” AK Parti belediyeciliğiyle tanıştıktan sonra Kuruçeşme’de yeni bir değişim başladı. Yollar, kaldırımlar, kapalı pazarlar, okulların, camilerin, Kur’an Kurslarının, meydanın düzenlenmesi dahil bir çok güzel iş yaptık. Kuruçeşme güzel hizmetler almaya devam etti. Eski belediye binasını adliyeye vermemiz bölgeye  canlılık getirdi. Sokak aydınlatmaları, cephe iyileştirmeleri, çorba çeşmesi, yeni taksi durağı, yeni parklar ile Kuruçeşme’de büyük bir değişim yaşandı.

 

BORÇ ALAN ÜLKEDEN HİBE VEREN TÜRKİYE’YE

 

Göreve geldiğimizden bugüne kadar 200 den fazla park yaptık. Ülke kaynaklarının istikrarlı ve iyi yönetimler elinde kullanıldığı zaman nelerin yapıldığını hepimiz görüyoruz. Bu genel yönetimlerde de böyle, yerel yönetimlerde de böyle. Bu ülke 1 milyar Dolara muhtaç iken, şimdi dünyanın mazlum ülkelerine bunun 5 katını belki de 10 katını hibe olarak veriyor. Yollarını, hızlı trenlerini, köprülerini her şeyini yaparken bir yandan da bunları yapıyor. Biz Kuruçeşme’mizde bu hizmetlerin devamı için destek istiyoruz. Kuruçeşme her zaman desteğini verdi. Bu siyasi iradenin neleri yapabileceğini her zaman gördü. İstikrarın neler getirdiğini, tek başına iktidarın neler getirdiğini her zaman gördü. Bu dönemde de bu desteği esirgemeyeceğine inanıyorum. Çocuklarımız için  en güzel şeyleri yapmaya çalışıyoruz. Onların okullarının en güzel ortamlarda, bahçelerinin, parklarının en güzel olmasına çalışıyoruz” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından parkın açılışı gerçekleştirildi. Bölge sakinleri Başkan Doğan’a yapılan hizmetler için teşekkür etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817