banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN, İZMEK GÖĞSÜMÜZÜ KABARTIYOR
 İZMEK’in en büyük halk üniversitesi olduğunu söyleyen Başkan Doğan” bir milletin eğitimli olması ülkeler yarışında büyük önem taşımaktadır. Yarışa, eğitimli ve sağlıklı olan milletler bir adım önde başlıyorlar. Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile açtığımız İZMEK’i bir halk üniversitesi olarak görüyorum. En büyük halk üniversitesi olan İZMEK’te  yılda ortalama 20 bini aşkın vatandaşımıza mesleki, hobi, sanatsal anlamda eğitim veriliyor.. Bugün bu eğitimleri almış daha sonra iş hayatına atılmış birçok kişi var. Onları da yalnız bırakmıyoruz. Kurslara katılanların el emeği göz nuru ürünlerinin pazarlamalarına ve kendi iş yerlerine kurmalarına yardım ediyoruz. El emeği satış yerlerimiz kursiyerlerimizin hizmetindedir.  İZMEK kurslarımız göğsümüzü kabartıyor” dedi.

 

DOĞAN’A TEŞEKKÜR

 

Halk Eğitim Müdür Salih Aydın da  “ verdiği desteklerden dolayı Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bizim halka ulaşabilmemiz için öncelikli olarak kurs açılacak yer gerekiyor. Bu yerleri de bizim kendi başımıza bulmamız çok zor. 5-6 yıl önce birkaç bin kursiyerimiz varken bu gün bu rakam 20 bini buluyor. İzmit Belediyesi ile birlikte kurs açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751