DOĞAN, İZMEK KURSİYERLERİNİ AĞIRLADI
 Kurs hocası Rahmiye Kocatürk nezaretinde gerçekleştirilen ziyarette Şenay Güler, Nuray Gürelsu, Sultan Kaya ve Sermin Tuna yer aldı. Türk Osmanlı Yemekleri kursunun faaliyetleri hakkında Başkan Doğan’a bilgiveren  kursiyerler, aynı zamanda, kursta yaptıkları yemekleri satışa sunarak ev ekonomilerine katkı sağlamak adına, yardım talep etti.

 

HALK ÜNİVERSİTESİ

 

İZMEK kurslarının 6 yıl içinde büyük bir halk üniversitesine dönüştüğüne dikkat çeken Başkan Doğan,” göreve geldiğimizde İZMEK’teki kursiyer sayısı 2 bini geçmezken bu gün bu sayı 20 bini buluyor. Bu da binlerce kişinin meslek öğrenmesi demektir. Bu gün şehrimizin  bir çok noktasında her kesime hitap edecek kurslarımız var. Kursiyerlerimizden tek isteğimiz, kursta öğrendiklerinizle yetinmemeniz. Öğrendiklerinizi üretime dönüştürüp aile ekonominize katkı sağlayın. Belediye olarak bu konuda sizlere her türlü desteği sağlıyoruz. El emeği satış standartlarımız, Cephanelik’teki Kadın Sosyal Yaşam Merkezi sizlerin emrinizde. Yeter ki üretip satın” dedi. Kursiyerler de  Başkan Doğan’a kendilerine gösterdiği destek ve ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817