banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN, “İZMİT MUTLAKA TURİZM ŞEHRİ OLACAK“
 Ziyarette konuşan Kocaeli Kuyumcular Derneği Başkanı Nuri Koç, “ Belediye Başkanımızın, turizm kenti İzmit şeklinde iddialı bir projesi var. Bu projeyi bizlerde canı gönülden destekliyoruz. Çünkü, turizm kentinden kuyumcular olarak bizler de olumlu yönde etkileneceğiz. Bu konuda bizlerde nasıl bir katkı içinde oluruz diye Belediye Başkanımızla yararlı bir görüşmede bulunduk” dedi.

FAZLASIYLA HAKEDİYORUZ

 

Başkan Doğan’da göreve geldikleri ilk günden beri ısrarla İzmit’in turizm kenti olması gerektiğini söylediklerini ifade ederek” bu projemizi gerçekleştirmeye çalışıyoruz. İzmit turizm şehri olmayı fazlasıyla hakkediyor. Bu konuda her türlü birikime de sahip. Yıllarca sanayi kimliği ile anılan şehrimizin turizm şehri olacağına gönülden inanıyorum. Bu hedefte 7,5 yıldan beri yoğun bir çalışma içindeyiz. Onlarca tarihi eser restore edildi, halen restorasyonlar devam ediyor. Bu şehirde, tarihi hamam üzerine apartman dikilen bir dönem var, bizde bunun tam tersine tarihi değerlere dört elle sarılıp onları kurtarmaya çalışıyoruz. O dönemlerden bu döneme gelmek hiç de kolay olmuyor. Ama biz hedefimizde kararlıyız ve er  geç İzmit turizm şehri olacaktır” şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751