banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN “ İZMİT SAĞLIK TURİZMİNDE ÖNEMLİ BİR YER”
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, kısa bir süre önce İzmit Belediyesi tarafından Yunus Emre Kültür Merkezi yanına açılan Kültür Durağı’nda çeşitli meslek grupları ile biraraya gelmeye devam ediyor. Doğan son olarak İzmit’te görev yapan doktor, ebe, hemşire ve sağlık çalışanlarını Kültür Durağı’nda ağırladı.

 

DOKTOR BAŞKAN SAĞLIKÇILARLA BULUŞTU

 

Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi Başkanı Dr. Kerem Özgüler ve Sağlık-Sen Kadın Kolları Başkanı Gülten Çevik Nasırlıel’in de katılımı ile gerçekleşen programda kendisi de doktor olan Başkan Doğan sağlık çalışanlarının görüşlerini dinledi, fikir alışverişinde bulundu.

KÜLTÜR DURAĞI’NI ANLATTI

Samimi bir ortamda gerçekleşen etkinlikte söz alan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan öncelikle Kültür Durağı’nın hizmetlerinden bahsederek “İzmit için önemli bir eksiği bir nebze olsun kapadık” dedi. Okumanın önemine değinen Başkan Doğan, “Burası her geçen gün daha fazla kişi tarafından ziyaret ediliyor. Vatandaşlarımız buraya gelip kitaplar alıyor ve fikir alışverişinde bulunuyorlar” dedi.

BÜYÜK UĞRAŞ VERDİM

Sağlık alanında önemli mesafeler kat edildiğini söyleyen Başkan Doğan “şehrimizi sağlık turizminde iddialı hale getirmeyi başardık. Çalışmalarımı devam ediyor. Milletvekilliği dönemimde büyük uğraşlar verdim. Konteynır ve prefabrikte hizmet veren hastaneler varken şimdi Türkiye’nin en güzel hastanelerine sahip olduk. Şehrimizde birçok hastanemiz oldu ve tüm Türkiye’ye hizmet veriyorlar. Sağlıkta dönüşüm projesinde önemli görevler yaptık. E hastane, E reçete hizmetleri kolay hale getirdi.

BAŞARILI BİR SÜREÇ OLDU

“Cephanelikte yapılacak olan sağlık kampüsü ile birlikte ilimizde sessiz sedasız devam eden sağlık turizmi daha da artacaktır” diyen Doğan belediye olarak İzmit’i sağlık turizminde iddialı hale getirmek için çalışmaya devam ettiklerini söyledi. Doğan “sağlık konusundaki çalışmalarımız sonucunu verdi. Başarılı bir süreç oldu” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751