banner2779
banner2752
banner2750

  DOĞAN “İZMİT’E HİZMET BOYNUMUN BORCU”
 Haftanın en az iki gününü mahalle inceleme gezilerine ayıran İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan son olarak Kemalpaşa Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Mahallenin tüm cadde ve sokaklarını dolaşarak mevcut durum hakkında bilgi alan ve çalışmaları inceleyen Başkan Doğan’a Kemalpaşa Mahalle Muhtarı Engin Çevrim, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve birim amirleri eşlik etti.

 

“HER KÖŞESİ AYRI GÜZEL”

 

Limonluk Geçidi, İmaret Yokuşu, Şahabettin Bilgisu Caddesi, İstiklal Caddesi ve Kültür Tepesi’nde incelemelerde bulunan Doğan, İzmit’e hizmet ediyor olmaktan gurur duyduğunu ifade etti. İzmit Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin İzmit’in gelişim ve değişim sürecine önemli katkılar sunduğunu dile getiren Başkan Doğan “ İzmit her köşesinde ayrı bir değeri, ayrı bir güzelliği barındırıyor. Bu şehrin güzel bir ruhu ve önemli değerleri var” dedi.

 

“HERKESİN SORUMLULUĞU VAR”

 

Mahalle inceleme gezilerinin planlama ve kontrol için büyük fayda sağladığını vurgulayan Doğan, "İzmit'e hizmet etmeye devam edeceğiz. Buraya hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur. Herkesin bu kente karşı sorumluluğu var" dedi.

 

VATANDAŞLA SAMİMİ SOHBET

 

Mahalle inceleme gezisi sırasında vatandaşlarla samimi bir şekilde sohbet eden Başkan Doğan vatandaşlardan gelen soruları içtenlikle yanıtladı. Başkan Doğan’ı sık sık mahallelerinde görmekten memnun olduklarını belirten vatandaşlar hizmetleri için Doğan’a teşekkür ettiler.

 

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

 

Kemalpaşa Mahallesi Muhtarı Engin Çevrim, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ile birlikte periyodik aralıklarla gerçekleştirdikleri mahalle inceleme gezilerinin her defasında mahallelerine katkı sağladığını ifade etti. Çevrim mahallesindeki hizmetler için Doğan’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751