DOĞAN,  İZMİT’E SANAT ÇOK YAKIŞIYOR

 Nill Sanat Merkezi Kurucusu Pınar Kural Çelebioğlu ve kurum müdürü Pelin Yaveler tarafından karşılanan Başkan Doğan,  merkezdeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Sanatın ve sanatçının her zaman yanında olduklarını ve İzmit’i bir sanat şehri haline getirmek için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Başkan Doğan “ sanatın insan yaşamındaki rolü büyük. Ülkelerin ve şehirlerin kalkınmasında,  daha mutlu, daha umutlu bireylerin var olmasında ve yetişmesinde sanatın varlığı çok önemli.  

 

KURUMLARIMIZIN SAYISI ARTMALI

 

Bizde İzmit’imizin sanat şehri olması ve vatandaşlarımızın sanatla yaşaması için elimizden geleni yapıyoruz.  Çünkü İzmit’e sanat çok yakışıyor. İzmit’te daha dolu dolu sanat olmalı. Bu anlamda yapılan çalışmalar çok önemli.  Sanatın şehrimizde daha hissedilebilir hale gelmesi için sanatsal faaliyetler yürüten kurumlarımızın sayısının da artması gerekmektir. Sizler de bunu yapıyorsunuz sizleri kutluyoruz. Sanata yönelik çalışmalarınız da her zaman yanınızdayız. Sanatın her dalına eğilmeye çalışıyoruz. Sanatın ve sanatçının dostuyuz.” dedi.

Nill Sanat Merkezi Kurucusu Pınar Kural Çelebioğlu da merkezlerine yapılan ziyaretten, sanata  ve sanatçılara verdiği önem ve desteklerden dolayı  Başkan Doğan’a teşekkür etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817