banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

DOĞAN “İZMİT’İN HİZMETKARIYIM”
  

Yoğun çalışma temposu içerisinde sürekli olarak mahalleleri dolaşan ve esnaflarla biraraya gelen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan makamda olduğu süre içinde de vatandaşlarla biraraya gelmeyi sürdürüyor.

 

“ŞEHRİ VATANDAŞLA BİRLİKTE YÖNETİYORUZ”

 

Başkan Doğan son olarak Sanayi Mahalle Muhtarı Osman Çilingir, Cami Dernek Başkanı Zeki Ayvazoğlu,  Din Görevlisi Cavit Doğan ve Sanayi Mahallesi sakinlerini makamında ağırladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen programda mahalleliyi dikkatle dinleyen ve fikir alışverişinde bulunan Doğan, İzmit Belediyesi’nin vatandaş odaklı bir belediye olduğunu söyleyerek “ biz bu şehri vatandaşlarımızla birlikte yönetiyoruz” dedi.

 

“EN BÜYÜK DESTEĞİ VATANDAŞTAN ALDIM”

 

Sanayi Mahallesi sakinlerini makamda ağırladığı programda konuşan Başkan Doğan “ bugüne kadar İzmit’in ileriye gitmesi için, İzmit’in hak ettiği yere gelmesi için çok çalıştım, çalışmaya devam edeceğim. Çalışırken en büyük desteği vatandaştan aldım. İzmitliler her zaman yanımda oldular. Bu süre içinde adaletten, dürüstlükten şaşmadım. Allah bundan sonrada şaşırtmasın. Ben İzmit’in hizmetkarıyım. Bu böyle devam edecek, makamda mevkide gözümüz olmadı, olmaz” dedi.

 

“ÖRNEK MAHALLELERİMİZ VAR”

 

İzmit Belediyesi'nin Sanayi Mahallesi'ne yapmış olduğu hizmetler hakkında bilgi veren Doğan, "Sanayi Mahallesi’nde bizim dönemimizde büyük bir değişim yaşandı. Bölgeye yaptırdığımız mahalle konağımız mahallemizin büyük bir ihtiyacını karşılayacaktır. Burası alt ve üst yapısı tamamlanmış örnek bir mahalle. İzmit’te artık çok sayıda örnek mahallemiz var" dedi.

 

DOĞAN’DAN DİLİMİZDEN ANLIYOR

 

Başkan Doğan’ın çalışmalarından memnun olduklarını belirten mahalle sakinleri “ Başkanımız Nevzat Doğan sık sık bizlerle biraraya gelir. Biz derdimizi, sevincimizi, isteğimizi anlatırız Başkan dinler, paylaşır çözüm bulur. Başkan Doğan dilimizden anlar” diyerek Doğan’a çalışmalarında başarılar dilediler.

 

VATANDAŞA YARDIM TALİMATI

 

Doğan geçtiğimiz günlerde Sanayi Mahallesi’nde çıkan yangında evi tamamen yanan Samet Altın’a  gerekli yardımın yapılması konusunda  da talimat verdi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826