DOĞAN, İZMİT’İN HİZMETKÂRIYIZ

Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, daire müdürleri, mahalle muhtarı Mukadder Mengü ile AK Parti Mahalle Temsilcisi Şenol Gündüz’ün yer aldığı inceleme gezisinde bölge karış karış gezildi. Esnafları da ziyaret edip kolaylıklar dileyen Başkan Doğan, vatandaşların da taleplerini dinledi. Doğan,  mahalle gezisi sırasında bölgede gençlere yönelik yapılan en önemli yatırımlardan birisi olan 28 Haziran Gençlik Merkezi’nde de incelemelerde bulundu.

VATANDAŞIN GÖRÜŞÜ ÖNEMLİ

Mahalle sakinlerinin görüş ve önerilerini almayı ihmal etmeyen Başkan Doğan “ sizlerin görüşlerine her zaman büyük önem verdik. Mahallelerimizi sık sık ziyaret ediyoruz. Sizlerin ne yaşadığını yerinde görüyor, sizlerden dinliyoruz. Bu bizim görevimiz. Bizler İzmit’in hizmetkârlarıyız” dedi.

İZMİT ÇOK GELİŞTİ

Başkan Doğan, “ yıllardır el değmeyen bölgemize hizmetlerimizi getirdik. Çünkü her bir mahallemiz bizim için çok değerli.  İzmit çok değişti, gelişti, gelişmeye de devam ediyor. Artık mahallelerimiz daha değerli. Bekirpaşa bölgemiz bu değişim ve gelişimin en çok yaşandığı bölgelerimizden biri. Bu bölgemiz hızla gelişiyor. Özellikle Cephanelik Bölgesi’nde yapmış olduğumuz çalışmalarla bu bölgelerin değeri hızla arttı” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817