banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN “ İZMİT’İN YÜKSELİŞ DÖNEMİ OLACAK”
 Mahallelerdeki çalışmaları yakından takip eden ve muhtarların görüş ve önerilerine büyük önem veren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan göreve geldiği günden beri işbirliği içinde olduğu muhtarlarla biraraya gelerek mahallelerin son durumunu değerlendirdi.

 

MAHALLE VE KÖY MUHTARLARINI BULUŞTURDU

 

Başkan Doğan’ın ev sahipliğinde Ramada Otel de gerçekleşen toplantıya Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şen, İzmit Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Demir ile İzmit’te görev yapan köy ve mahalle muhtarlar katıldı.

 

İZMİT’İN HİZMETKARLARIYIZ

 

Muhtarların yoğun ilgi gösterdiği yemekte İzmit’e hizmet etmek büyük bir onur duyduğunu ifade eden Başkan Doğan “ bizler İzmit’in hizmetkarlarıyız. Mahallelerimizi, köylerimizi, bu şehri bir adım daha ileriye nasıl götürebiliriz diye durmadan düşünen ve daima çalışan kişileriz. Üzerimizde büyük bir sorumluluk var. Bu sorumluluğun her zaman farkında olduk ve hep birlikte çok çalıştık. 5 yıl boyunca mahallelerimizde yapılmayanı yaparak, iletişimimizi güçlü tutarak güzel işlere imza attık.

 

MAHALLELER DEĞİŞTİ, İZMİT GELİŞTİ

 

“İşçi paralarını vermekte zorlanan yatırımlara parası kalmayan bir belediye yapısından işçisine kuruş borcu olmayan bütçesini yüzde yüz gerçekleştiren bir belediye haline geldik. Her mahalleyi büyük bir dikkatle ve profesyonel bir anlayışla inceledik, eksiklerini tespit ettik, eksiklerini giderdik. Sadece klasik belediyecilik tanımları içerisinde kalan işleri yapmadık. Modern ve sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ettik. Gencimize, yaşlımıza, kadınımıza, çocuğumuza hizmet ürettik. Şehrimizin değerlerini gün yüzüne çıkardık, yeni değerler kazandırdık. Mahalleler değişti, İzmit gelişti. Bunların hepsinde sizlerin büyük emeği ve desteği var. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

DAHA BÜYÜK, DAHA GÜÇLÜ BİR AİLE

 

Mahalle muhtarları ile olan iyi ilişkilerin ve işbirliğinin Mart sonrasında köy muhtarları ile de aynı şekilde devam edeceğine vurgu yapan Başkan Doğan “ biz işçimizle, yöneticilerimizle, muhtarlarımızla büyük bir aileyiz. Kısa bir süre sonra ailemiz daha da büyüyecek, daha da güçlenecek. Köy muhtarlarımızın da aramıza katılması ile İzmit Belediyesi çok daha büyük ve güçlü bir aile olacak” diyerek yeni dönemdeki projeleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

 

HEDEF İSVİÇRE STANDARTLARINA ULAŞMAK

 

İzmit Belediyesi’nin çalışmaları ile İzmit’in marka değerinin arttığına dikkat çeken Doğan “asıl işimiz bundan sonra başlıyor. Bundan sonra bu şehri daha ileriye taşımalıyız. Bunun için gücümüz yerinde, buna inancımız tam. Bundan sonra İzmit yükseliş dönemini yaşayacak, şahlanacak. Hedefimiz İsviçre kadar onun standartları gibi İzmit’in standartlarını yükseltmektir. Yeni hedefimiz bu. Biz buna inanıyoruz. Köylerimiz ile mahallelerimiz ile birlikte bu hedefe mutlaka ulaşacağız. İzmit, İsviçre standartlarına gelecek. Bunu yapacak imkana da, insan gücüne de sahibiz. Dünyada tanınan bir İzmit’i hep birlikte başaracağız ” şeklinde konuştu.

 

 

MUHTARLAR DOĞAN’IN YANINDA

 

Gecenin sonunda muhtarlar adına söz alan Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, Kocaeli Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Şen ve İzmit Muhtar Derneği Başkanı Ahmet Demir “Bu anlamlı gecede İzmit’e hizmet etmiş yeni  eski ve köy muhtarlarımızı bir araya getirdiği için başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dediler. Başkanlar İzmit Belediyesi’nin çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirterek ‘’İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan bizlere önem veren, her zaman yanımızda olan ve istediğimiz zaman her derdimize koşan bir başkan. Bizlerde her zaman onun yanındayız” diye konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751