Doğan : İzmit'li Öğrencilere borcumuzu Ödedik!

Eğitime yaptığı yatırımlarla dikkat çeken İzmit Belediyesi okullara destek vermeyi sürdürüyor. Belediye son olarak Kuruçeşme Fatih Mahallesi’nde bulunan Atatürk Teknik Endüstri Meslek Lisesi’ne çok amaçlı salon yaptı. Salonun açılışına İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Habip İlarslan, Murat Aslan, Okul Müdürü Kemal Aslan, Fatih Mahalle Muhtarı Musa Temel ve öğretmenler katıldı.

 

İZMİTLİ ÖĞRENCİLERE BORCUMUZ

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan salon açılışında yapmış olduğu konuşmada “ İzmit Belediyesi olarak eğitimin destekçisi olmaya devam edeceğiz. İlçe sınırlarında eksikleri olan okullar varsa bunları gidermeye ve öğrencilerimize en iyi koşulları oluşturmaya çalışacağız. Bu güne kadar onlarca çok amaçlı salon yaptık. Okullarımızın ihtiyaçlarını gidermeyi İzmitli öğrencilere borcum sayıyorum. Onlara borcumuzu ödüyoruz, onlarda hep ileriye gidiyorlar” dedi.

SALONU İLK ÖĞRETMENLER KULLANDI

Açılış konuşmalarının ardından Eğitimci Yazar Selahattin Yaylamaz öğretmenlere “Öğrenme ve Okuma Zekâsı” isimli bir seminer verdi. İzmit Belediyesi tarafından yaptırılan salonu çok beğenen öğretmenler Başkan Doğan’a teşekkür ettiler. Açılış plaket töreniyle sona erdi.

120 KİŞİLİK SALON

İzmit Belediyesi tarafından kısa zamanda kullanıma açılan çok amaçlı salonun duvarları boyandı sahne ve kartonpiyerleri yenilendi. Belediye ekipleri tarafından salona 120 adet yeni konferans koltuğu yerleştirildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817