banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN, İZMİTLİLER EN GÜZELİNİ HAKEDİYOR
 Cephanelik Spor Kompleksi ile Kadın Sosyal Yaşam Merkezi’nin faaliyete geçmesiyle canlanmaya başlayan Cephanelik bölgesinde, bir taraftan bölge hastanesinin inşaatı bir taraftan da 2.Etap Piknik Alanı çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Yeşil alanların iyileştirilmesi, toprak serme, budama çalışmaları, doğal sert zemin oluşturma doğal duvarlar, merdivenler ile oturma alanları oluşturma, mevcut duvarlara travers harpuşta yapımı işi, köprü yapım işi, araç köprüsüne özel tasarım korkuluk yapım işi, yürüyüş parkurları, oturma alanları gibi farklı çalışmaların yapıldığı cephanelik Mesire Alanında incelemelerde bulunan Başkan Doğan,  yaklaşık 70 dönümlük alanda yürütülen çalışmaların yaza kadar tamamlanacağını söyledi. Doğan  “asırlık ağaçlar, kuş ve su sesi ile eşsiz bir tabiat güzelliğine sahip bölgemizdeki çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. İnşallah yaza bitmiş olacak. Deremizin ıslahını yaptık, doğal şelaleler oluşturduk. Aydınlatmalarımızı tamamladık, barbeküler yapıyoruz. İnşallah yazın burada vatandaşlarımız aileleriyle birlikte gönüllerince zaman geçirebilecekler.

 

BÖLGE HİZMETTE GARİP KALMIŞTI

 

Büyükşehir Belediyemiz SEKAPARK’ı dünya çapında bir proje olarak şehrimize kazandırdı. Biz de İzmit Belediyesi olarak şehrin Doğusuna bir mesire alanı kazandırdık. Özellikle Bekirpaşa bölgemizdeki vatandaşlarımızın böyle bir alana çok ihtiyacı vardı. Bölge hizmet konusunda garip kalmış, ihmal edilmişti. Ama AK Parti belediyeciliği başladığından bu yana şehrin değerleri bir  bir ortaya çıkmaya devam ediyor.  İzmit Belediyesi olarak Ekopark, Gölkaypark derken Cephanelik Parkını da vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. İzmitliler hizmetin en güzelini hakkediyor. Bizler de halkımıza hizmet edebilmek için gece gündüz çalışıyoruz ” şeklinde konuştu.  Başkan Doğan, Cephanelik’teki incelemeleri sırasında vatandaşlarla da sohbet edip çocuklarla yakından ilgilendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751