DOĞAN, İZMİT’TE ARTIK SANAT VAR

İzmit Belediyesi, KOÜ Güzel Sanat Fakültesi, İzmit Halk Eğitim Müdürlüğü, Hayrettin Gürsoy Güzel Sanatlar Lisesi, Kocaeli Sanat Evi Derneği (Kosev) ve İzmit Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (İzmek) işbirliğinde düzenlenen etkinlik alanını ziyaret eden Başkan Doğan karşılaştığı sanat dolu manzara karşısında duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

SANATIN HER ALANINDA ÇALIŞMA

 

Yüze yakın standın kurulduğu yürüyüş yolunda sanatseverlerle de bir araya gelen Doğan “Sanayi şehri İzmit” algısını “kültür ve sanat şehri İzmit” olarak değiştirmekte kararlıyız. Bugün burada bu amacımızı gerçekleştirdiğimizi hepimiz görüyoruz. İzmit Belediyesi olarak sanatın her kolunda yaptığımız çalışmalarımızla kentimizi sanatsal açıdan ön plana çıkarmanın gayretindeyiz.  Bu yolda konunun uzmanları ve sivil toplum örgütlerinin de görüşlerinden yararlanarak daha etkin sonuçlar almaya çalışıyoruz.

 

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Etkinliğimizdeki temel amaç: sanatı, zanaatı, el emeklerini, göz nurlarını vatandaşlarla buluşturmaktır. Etkinliğimizin sadece sanatsal açıdan değil; sosyal yönüyle de katılımcılara önemli katkıları var.” diyerek. İzmit’te sanat var sloganıyla İzmit sokaklarındaki sanatsal faaliyetlerinin yaz boyunca devam edeceğinin bilgisini verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817