banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN, KADINLAR EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ

Yönetim kurulunun tam kadro olarak katıldığı buluşmada konuşan Başkan Doğan “  AK Parti Kadın kollarında samimiyet, fedakârlık, aidiyet duygusu var, onlarla gurur duyuyorum” dedi.

TARİHE YÖNE VERDİNİZ

AK Partinin en büyük gücünü kadınlardan aldığını vurgulayan Doğan “  AK parti teşkilatlarının oluşmaya başladığı ilk günden itibaren kadınlarımız önemli görevler almıştır. Tarihin gidişatına yön veren, damga vuran Haymeana, Kara Fatmalar, Nene Hatunlar gibi günümüzde de kadınlarımız aynı etkiyi bırakıyor. 15 Temmuz’da gözünü bile kırpmadan tanklara meydan okuyan kadınlarımız aynı ruh ve aşkıyla ülkemiz için çalışıyor” şeklinde konuştu.

KİMSE BİLEĞİMİZİ BÜKEMEZ

AK Parti kadın kolları başkan ve yönetiminin çalışmalarını takdir ettiğini belirten Başkan Doğan “  sizleri her an, mahallerimizde, esnafımızın yanında, evlerimizin misafiri olarak görüyoruz. Her zaman halkın içinde oluyor, ihtiyaç sahiplerine partimizin elini uzatıyorsunuz. Her birinize görevlerinizde başarılar diliyorum. Türk kadını burada olduğu sürece ülkemizin bileğini kimse bükemez. Sizin varlığınız, partinin en önemli gücü, enerjisi ve bereketidir. Biz kadınlarımıza güveniyoruz” dedi.

İZMİT’E DEĞER KATTI

Ziyaretten ve kendilerine duyduğu inançtan dolayı İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür eden İl Kadın Kolları Başkanı Yılmaz da “  Belediye Başkanımız, yaptığı projelerle İzmit’e değer katmaktadır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751