DOĞAN “KADINLAR HAYATIN HER ALANINDA OLMALI”
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Ömerağa Mahallesi Tahsin Marmara Sokak’ta hizmet veren SGM Akademi ve Koçluk Merkezi’ni ziyaret etti. Merve Koştu, Gonca Koştu, Şule Koştu adlı üç genç girişimci kadın tarafından hizmete açılan merkezi ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Doğan “ kadınlarımızı ticari hayatta görmek, onların iş hayatındaki başarısına tanık olmak bana gurur veriyor. Kadınlara desteğe hazırız” dedi.

 

EVDEKİ SÖZ HAKKI HER ALANDA OLMALI

 

Kadınların hayatın her alanında olması gerektiğine inandığını ifade eden Başkan Doğan “ kadınlarımız ekonomik hayatta, sanatta, siyasette kısacası yaşamın her alanında olmalılar. Kadınlar her alanda başarılı olabilecek meziyetlere sahipler. Onların elinin değdiği her şey güzelleşiyor. Ben özellikle böyle genç kadınlarımızın kendilerini yetiştirmelerine, kendi hayatlarını kurmalarına çok seviniyorum. Bu her kadına örnek olmalı. Kadınlar evdeki kadar ekonomi ve siyasette de söz sahibi olmalılar” dedi.

 

HERKES İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM

 

İzmit Belediyesi olarak kadın ve genç odaklı çalışmalara büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Doğan “SGM Akademi ve Koçluk Merkezi bu anlamda beni daha çok umutlandırdı, enerjimi yükselti. Burada ekonomik olarak söz alan kadın girişimcilerimizi gördüm, hayatlarına yön vermek amacıyla bu merkezden faydalanan gençlerimizi gördüm. Bu bizlere güç verdi. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada genç, kadın, çocuk, yaşlı tüm gruplar için, herkes için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

DOĞAN’IN EĞİTİME VERDİĞİ DESTEK SEVİNDİRİCİ

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Koştu kardeşler “Başkanımız Nevzat Doğan’ın eğitimlere vermiş olduğu önemi ve hassasiyeti bilmek biz eğitimcilerin yüreğini daha rahat ettiriyor. Akademimize vermiş olduğu önem ve yaptığımız işi ne kadar desteklediğini merkezimize gelerek bizlere ve değerli dostlarımıza bir kere daha göstermiş oldu. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyoruz” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817