banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

DOĞAN, KADINLAR SİYASETTE DAHA AKTİF OLSUN
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, kısa adı GİKAD olan Kocaeli Genç İş Kadınları Derneği ile Lale Etkin Yaşam Derneği’ni ziyaret etti.

Doğan ilk olarak Belsa Plaza B Blok 6. katta bulunan ve başkanlığını Şule Tabak’ın yaptığı Kocaeli Genç İş Kadınları Derneğini ziyaret etti. Başkan Doğan’ı dernek başkanı Tabak ve yönetim kurulu üyeleri Esma Orhan, Yeliz Çuhadaroğlu, Sevgi Mandıralı, Seda Ünal ve Seval Karadeniz karşıladı. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan burada yaptığı açıklamada "Kadınların iş dünyasında, siyasette, sanatta, sporda ve tüm meslek dallarında daha fazla ve etkin bir şekilde yer almalarını istiyoruz. Dünyada ve ülkemizde kadınların ne kadar başarılı olduklarını hep birlikte görüyoruz. Bu trendin devam etmesi için kadınlarımıza önemli görevler ve sorumluluklar düşmektedir" dedi. Başkan Doğan daha sonra aynı katta bulunan ve başkanlığını Şeyda Tacettin’in yaptığı Lale Etkin Yaşam Derneğini ziyaret etti. Doğan, İzmit Belediyesi’nin kadınlara yönelik Türkiye’ye örnek çalışmalar yaptığını belirterek” Cephanelik bölgesinde kadınlar için dünyanın en modern yerini yaptık. İçinde  iş atölyeleri, kurs merkezleri, havuzu, saunası bulunun Kadın Sosyal Yaşam Merkezi’ni yakında hizmete açacağız” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826