banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN,
 Başkan Doğan mesajında şu görüşlere yer verdi. “Ülkemizin kurtuluş mücadelesinde, Cumhuriyetimizin kuruluşunda ve demokrasimize yapılan en büyük saldırılardan biri olan 15 Temmuz darbe girişiminde kadınlarımızın rolünü hepimiz çok iyi biliyoruz.

 

TÜRK KADINI GÜCÜNÜ TÜM DÜNYA GÖRDÜ

 

Kadınlarımız ülkemiz,  milletimiz, bayrağımız, bağımsızlığımız için verilen o mücadelelerde gözünü bile kırpmadan en önde koşmuş ve Türk kadının gücünü sadece hainlere değil, tüm dünya ya göstermiştir.

Kadınlarımızın sahip olduğu bu gücü, özveriyi görmezden gelip bastırmaya, susturmaya çalışmak, eve kapatmak, dövmek, öldürmek, yapanın kendi acizliğini örtebilmek için başvurduğu zavallı bir çabadır, toplumsal bir yaradır.   Kuşkusuz kadınlarımızın yaşadıkları güçlükler, sadece özel bir günde tartışılmakla sonuçlandırılabilecek bir konu değildir.  Ancak 8 Mart kamuoyunun dikkatini bu konuya çekmek ve bilinç oluşturmak için fırsat olarak değerlendirilmelidir.

 

HER ZAMAN ÖZEL BİR YERİ VAR

 

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de ifade ettiği gibi “dünyada her şey kadının eseridir”. Bu gerçeği asla unutmamamız gerekmektedir. Yüce dinimiz ve medeniyetimiz de her zaman kadına özel bir önem vermiş ve kadınlarımızın hak ve hukuklarının çiğnenmemesi hususunun altını önemle çizmiş “kadınların haklarına riayet ediniz. Onlara şefkat ve sevgiyle muamele ediniz” şeklinde buyurmuştur.

 

KADINLARIMIZIN YANINDAYIZ

 

İzmit Belediyesi olarak bizler,  kadınlarımızın toplumun her alanında yer almasını istedik ve bu amaçla projeler üretip, teşviklerde bulunduk, bulunmaya da devam edeceğiz.  Kadınlarımız için yaptığımız her şeyin aynı zamanda ülkemizin geleceği için yapıldığının bilincindeyiz. Milletimizin bugünlerde, bu güçte var oluşunun temel taşını oluşturan kadınlarımızın, 8 Mart Kadınlar Günü’nü yürekten kutluyorum.”.        

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751