DOĞAN, KİTAPLIKLARI TESLİM ETMEYE DEVAM EDİYOR
 Seka Devlet Hastanesiyle başlatılan “Hasta Bekleme Salonlarına Kitaplık Projesi” kapsamında Kocaeli Devlet Hastanesi Onkoloji binasında bulunan 3 bekleme salonuna kitaplık ve kitapları düzenlenen törenle teslim edildi. Hastane yönetimin ve hastaların yoğun ilgi gösterdiği törene İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit Kent Konseyi Başkanı Cafer Kozluca, İzmit Belediye Başkanı Turizm Danışmanı Bekir Serin, İzmit Kadın Meclisi Başkanı Asuman Sert Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi Adem Çakır, Hastane Müdürü Nurcan Karadeniz katıldı.

 

ÖNEMLİ PROJE

 

Hastanelerde uzun süreli tedavi gören hastalar ve hastaların yakınlarının hastanede kaldıkları zamanı verimli geçirmeleri için başlatılan projenin hastane yönetimi, hasta yakınları ve hastalar tarafından büyük memnuniyet oluşturduğunu belirten Başkan Doğan “Küçük gibi görünen fakat çok büyük faydaları olan bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hastanede bulunan vatandaşlarımızı hastalık psikolojisinden uzaklaşarak kafalarını başka noktalara çekmek ve onlara okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla böyle bir projeyi hayata geçirdik” dedi.

 

DAHA ÇOK OKUMALIYIZ

 

Şehrimizde ve ülkemizde kitap okuma oranının arttırılması amacıyla herkese büyük görev düştüğünü de belirten Doğan “Kitap okuma konusunda bizlere önemli görev düşüyor.  Hepimiz evimizde atıl duran birbirinden değerli kitaplarımızı toplayıp, el değiştirmelerini sağlamalıyız. Şu bir gerçekti biz az okuyan bir toplumuz. Daha güçlü bir birey ve millet olabilmek adına çok okumalıyız, okumaya teşvik etmeliyiz” diyerek Kocaeli Devlet hastanesinin yeni binasının inşaatının tamamlanmasıyla 12 adet kitaplığın daha hastaneye hediye edileceğini belirtti.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817