banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN, KOCAELİ SAĞLIKTA TÜRKİYE’YE ÖRNEK
 Kocaeli Diş Hekimleri Odası Başkanı ve aynı zamanda 24 Eylül’de Yenişehir Mahallesi’nde açılışı yapılacak olan Aden Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurucu ortaklarından Dt. Gönül Uluce Okumuş’u makamında kabul eden Doğan, burada yaptığı açıklamada, ülkemizin sağlık alanında geldiği durum hakkında bilgi verdi. Sağlık alanındaki gelişmelerin bir hekim olarak kendisini de çok mutlu ettiğini söyleyen Başkan Doğan” bir zamanlar bırakın diş hastanesini, bir dişin çekimi ve dolgusunu hastanelerimizde yapmamız mümkün değildi. Sağlık alanında bir çok sorunlar yaşanıyordu. Muayene olmak başlı başına bir sorun, ilaç almak ayrı sorun, hastaneye yatıp ameliyat olmak başlı başına bir sorundu. Birçok hasta parası olmadığı için rehin bile kalıyordu.

 

2003’DEN İTİBAREN

 

Çok şükür 2003 yılından itibaren sağlıkta dönüşüm projesiyle birlikte müthiş bir gelişme olmaya başladı. O dönemde mecliste sağlık komisyon başkan vekili olarak, hem hastanelerin birleştirilmesi, hem aile hekimliğinin gelmesi, sağlıktaki dönüşüm projelerinin hepsinde bizzat yer almış,  gerekli kanunları çıkartmıştık. O dönemde Kocaeli’ne 13 yeni hastane binası kazandırdık. Bunlardan biri de Darıca’daki diş hastanesiydi. Devletin sağlık alanındaki yatırımlarının yanı sıra özel sektörde çok gelişme gösterdi. Bugün Kocaeli, sağlıkta Türkiye’ye örnek tıp merkezi haline geldi. Her türlü ameliyatın yapıldığı ve her alanda her tür uzmanın bulunduğu modern sağlık kuruluşlarına sahibiz. Sağlık alanında sadece Kocaeli’ne değil bütün Türkiye’ye hizmet ediyoruz. Kadın Doğum Hastanesiyle, Onkoloji Hastanesiyle, yanık merkeziyle, eğitim hastaneleriyle, diş alanındaki yatırımlarla büyük bir gelişme içindeyiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751