DOĞAN, KONU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın 15 Temmuz darbe giriminde birlik beraberlik mesajları veren siyasi partilere ziyaretleri devam ediyor. Başkan Doğan, CHP İzmit İlçe Başkanlığına yaptığı ziyaretin ardından AK Parti İzmit İçe Başkanı Ali Korkmaz ve belediye meclis üyesi İbrahim Elgin ile birlikte Saadet Partisi’ne de teşekkür ziyaretinde bulundu.  SP İzmit İlçe Başkanı Samet Gürsoy ve yönetim kurulu üyelerince sıcak ve samimi şekilde karşılanan Doğan” “bugün özellikle ülkemizdeki hepimizi derinden üzen bu son travmanın etkilerini, sonraki sürecin yönetilmesi adına sizleri ziyaret etmek istedik. Öncelikle, ülkemizin birliğine, beraberliğine, bekasına, geleceğine, kardeşliğine kasteden bu hain saldırının püskürtülmesinde gerek partililerimize, gerekse partimizin en tepesinden en alt üyesine kadar teşekkür ediyoruz.

 

TÜRK MİLLETİNİN ÖZELLİKLERİNİ UNUTMUŞLAR

 

Bu teşekkürü, hem iktidarın bir Belediye Başkanı olarak, hem de bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ediyorum. Yaptığımız işin gereği olarak farklı siyasi yaklaşımlarımız, zaman zaman birbirimizi beğenmeyip eleştirilerimiz olabilir, ama konu vatansa, bayraksa, ezansa diğer konuların hepsi komik işlere döner, kenetlenir, bir oluruz. Zaten bu saldırıları yapan o haçlı zihniyeti de, Türk milletinin bu özelliğini hep göz ardı etti. 1071 Malazgirt’te ve sonrasında İslam’ı yayma çabasında olan, cihat yapan Türkler, Haçlılar tarafından durdurulmaya çalışıldı, ama hepsinde de derslerini aldılar.

 

KALBİNDE VATAN SEVGİSİ OLAN HALKA SALDIRDILAR

 

Baktılar ki, bu milleti topla tüfekle yenemeyecekler farklı yönetmeler denediler, Güneydoğu’da taşeron örgütlerle oyunlar oynadılar, ama yine derslerini aldılar. Son olarak yine denediler ama bu defaki çok daha haince bir saldırıydı. Kendi içimizde, kendi üniformamızla, kendi silahlarımızı verdiğimiz, Mehmetçiğimiz zannettiğimiz kişilerle bunu yapmaları çok ağır oldu. Bu saldırı bir düşmanın yapamayacağı ağırlıkta bir saldırıydı. En kritik yerlerimize saldırılar. Elinde ne taş, ne sopa olan, elinde sadece Türk bayrağı ve kalbinde vatan sevgisi olan insanların üzerlerine kursun yağdırdılar, bombalar attılar.

 

EL ELE VERMESİNİ DE BİLİRİZ

 

Parlamentomuzu bombaladılar. Aslında onların amacı Türk milletini sindirmekti, yükselen prestijini ezmek kaosa götürerek parçalanmasını sağlamaktı. Ama yanıldılar. Zannettiler ki, biz diğer zamanlarda didişirken birbirimizden kopuğuz. Didişmemizi fırsata döndürmeye çalıştılar. Ama söz konusu vatansa, milletse, bayraksa, ezansa ele ele veririz. Kurtuluş Savasında düşmanı çapayla, kürekle kovduk. Bugünde yüreğimizdeki vatan, millet sevgisiyle kovduk. 

 

ŞİMDİ ARADA KALANLARI TEMİZLİYORUZ

 

Çok şükür meydanlarda yaşanan büyük bir badireyi kazandık. Ama devam eden bir mücadele var. Sokakların temizlenmesi didik didik edilmesi var. Ben 2014 yerel seçimleri sonrası kurumumda büyük bir operasyon yaptım. İnsanlar anlamadı ama biz o seçim süresince herkesi gördük çok iyi tanıdık. Örgütü de başka yapıları çok iyi gördük ve temizledik. Arada kalanları da temizliyoruz. Ama bunu tüm kurum, kuruluşlarımızın, sivil toplum örgütlerimizin, ticari işletmelerimizin ve basınımızın da içlerine giren bu hainleri temizlemesi gerekiyor. 

 

BASINIMIZ ÇOK GÜZEL BİR DURUŞ SERGİLEDİ

 

15 Temmuz gecesinden itibaren ulusal ve yerel basınımız çok güzel bir duruş sergiledi. Aralarında çizgisini tutturamayanlar vardı, bir tanesinin zaten çizgisi ve kıblesi yoktu. Onlarla ilgili de devletimiz gerekeni yaptı, yapmaya da devam ediyor. İnşallah hep birlikte hem daha güçlü devlet kurumlarıyla, hem demokrasisiyle, hem birlik beraberliğiyle önümüze bakacağız. Bunlar biliyorlar ki, Türkiye’yi halletmeden İslam âlemine son veremeyecekler. Allah’ın izniyle birlik ve beraberliğimiz devam edecek, bu oyunu bozacakta yine biziz ”dedi.

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz da,”  yaşanan birlikteliğin bundan sonra da devam etmesi en büyük dileğimiz. Farklı görüşlerde olabiliriz. Ama ülkenin birlik ve beraberliği söz konusu olduğunda her zaman birlikte mücadele edeceğiz. Bu birlikteliği ülkenin genelinde devam etmesini istiyoruz” şeklinde konuştu

Saadet Partisi İzmit İlçe Başkanı Samet Gürsoy’da Başkan Doğan ve beraberindekilere  ziyaretleri için teşekkür ederek “hain ve sinsi bir darbe girişimiyle karşı karşıya kaldık. Türk milletinin duruşu, birlik beraberliği ve Allah’ın yardımıyla bu hain ve sinsi oyunu bozduk. İnsanlarımız hiçbir görüş ayrılığı olmaksızın, hangi siyasi partide olursa olsun bir olarak vatanımız için mücadele ettiler. Bu süreçte yaşanan birlik beraberlik hepimizin özlediği, devam etmesini arzuladığı bir durumda ortaya çıktı” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817