Doğan, ‘’Körfez çok iyi Çalışıyor’’

İftar yemeği öncesinde partiyi ziyaret eden Mesut Doğan, kısa süreli bir toplantı yaptı. Toplantıda gündemle ve ilçe teşkilatıyla ilgili değerlendirmeler de bulunan Doğan, yapılan faaliyetleri olumlu bulduklarını belirtti. Ziyaret sırasında hazır bulunan İl Başkanı Nurettin Çelik, Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, İl Yöneticisi ve Genel İdare Kurulu Üyesi Recep Sarıdoğan ile yönetimi tebrik eden Mesut Doğan, Saadet Partisi’nin halk tarafından alternatif görülmeye devam ettiğini ve son gelişmelerle bu ilginin arttığını belirterek, halka daha çok inmeleri ve gerçekleri anlatmaları gerektiğini söyledi.

Doğan, Kocaeli’nin ve Körfez’in çalışmalarını başarılı bulduklarını da belirterek, faaliyetlerin artarak devam etmesinin önümüzdeki seçimlerde hiç de sürpriz olmayacak sonuçların alınmasını sağlayabileceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817