DOĞAN, KÖYLERE KOŞARAK GİDİYORUZ
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, köy ziyaretlerine Gökçeören ve Sepetçi ile devam etti. Başkan Doğan, geçtiğimiz Mart ayından beri 50 köye ziyarette bulundu. Başkan Doğan’a köy inceleme gezisinde Belediye meclis üyeleri Mehmet Çetin, Erdoğan Çakır, Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, daire müdürleri, Sepetçi Muhtarı Necdet Çetin ve Gökçeören Muhtarı Mehmet Ali Kaya eşlik etti.

 

8 AYDA 50 KÖY GEZİLDİ

 

Köy ziyareti esnasında vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaşan Başkan Doğan “seçim sonrası teknik amaçlı yaptığımız köy inceleme gezilerimizin ilk etabını tamamlamış oluyoruz. 50 köyümüzü de karış karış dolaşıp değerlendirmelerimizi yaptık. Bizler köylere koşarak geliyoruz. Bizim köylümüzün pırıl pırıl altın gibi kalpleri var. Yapılan hizmetleri de takdir ediyor. Durum böyle olunca bizde de daha fazla hizmet yapma duygusu oluşturuyor. Biz, milletin efendisi olan köylerimize ve köylülerimize hizmet etmekten onur duyuyoruz” dedi.

KÖYLERE 15 MAHALLE KONAĞI MÜJDESİ

 

Gökçeören  incelemesi sırasında inşaatı devam eden köy konağının da son durumuna bakan Başkan Doğan,  konağının yakın zamanda tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağının müjdesini verdi. Geçtiğimiz dönem 17 mahallemizde mahalle konağı yaparak Türkiye’ye örnek olduklarını, bu dönemde ki hedefin 15 köyde köy konağı yapmak olduğunu belirtti.

 

BÖLGEYE ÖNEMLİ PROJELER

 

Sepetçi Köyü için yapımına karar verilen köy konağı için yer tespitlerinde bulunan Doğan “ bu bölge için çok önemli olan Gölpark tesislerinin 2. etabı için çalışmalarımız devam ediyor. Proje çalışmaları sona ermek üzere. 2. etap tamamlamadıktan sonra DSİ den onay alabilmemiz halinde göl üzerinden köprüyle karşıya geçiş sağlayacağız.  Paşasuyu ile  ilgili de son noktaya geliyoruz. Hedefimiz Paşasuyunda bir dolum tesisi kurarak suyu değerlendirmek.  Yine bölgemizin kalkınmasına katkı sağlayacak önemli bir adım olan otel projesi için yatırımcılarla görüşmelerimiz devem ediyor. Bölgemize, şehrimize değer katacak bu projeler kolay hayata geçirilen projeler değil. Fakat Hak’kı hukuku haramı helali bilirseniz kolay olur.  Atalarımız bize çok güzel eserler bıraktılar. Bizlerde çocuklarımıza güzel eserler bırakmak için çalışacağız” diyerek  köylerde yaşayan vatandaşlara gösterdikleri ilgi, alaka ve destekten dolayı teşekkür etti.

 

DOĞAN, HERZAMAN BİZİM YANIMIZDA

 

Uzun yıllardır köylerinin atıl ve unutulmuş kaldıklarını, köy içerisinde yıllarca çizmelerle dolaştıklarını belirten Sepetçi Köyü Muhtarı Necdet Çetin  de “Başkanımız, köylerimizi büyük özveriyle dolaşıp, eksikleri tespit edip bizler için en iyisini en güzelini yapmaya çalışıyor. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817