banner2779
banner2752
banner2750

Doğan, köyleri karış karış inceliyor
 

Son olarak İzmit’e bağlı Kulfallı, Arızlı ve Kabaoğlu köylerini ziyaret eden İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’a Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz,  İzmit Belediyesi Meclis Üyeleri İsmail Gün, Muammer Biner, Kulfalı Köyü Muhtarı Ramazan Karabay, Arızlı Köyü Muhtarı Selahattin Aracı, Kabaoğlu Köyü Muhtarı Seyit Ersoylu, Ak Parti İlçe Yöneticileri ve Ak Parti Köy Temsilcilileri Ramazan Karabay, Davut Mutlu ve Metin Ersoylu eşlik etti.



Doğan, İzmit Belediyesi'nin 2014 yılının Mart ayından itibaren köylere de hizmet etmeye başlayacağını belirterek, hizmet planını en doğru şekilde planlamak için köyleri tek tek ziyaret ettiklerini dile getirdi. Doğan, köylerin eksikliklerini tespit edip ona göre planlama yapacaklarını dile getirerek, köylere yabancı olmadıklarını ve ihtiyaçlarını teker teker gidereceklerini kaydetti. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751