DOĞAN, KÖYLÜMÜZ İÇİN ÇIRPINIYORUZ
 İzmit Belediyesi tarafından Süleymaniye köyünde tadilatı yapılan hizmet binası, muhtarlık ve çok amaçlı salon Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın da katıldığı törenle açıldı.

Belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaşın katıldığı açılışta konuşan Başkan Doğan” köylerimizi çok seviyoruz. Ben de bir köylü çocuğuyum. Köylerimize hizmet etmek için adeta çırpınıyoruz. Köylerimizin hiçbir sorun olmaması için gece gündüz çalışıyoruz. İstiyoruz ki köylerimiz Avrupa’nın köylerinden daha güzel olsun, vatandaşımızın kazancı çok daha fazla olsun. Bunun içinde projeler üretiyoruz.

 

ÇİFT KOLDAN HİZMET

 

 Eskiden köylerimize sadece Büyükşehir Belediyemiz hizmet götürüyordu. Son mahalli seçimlerden sonra hem Büyükşehir Belediyesi hem İzmit Belediyesi olarak biz hizmet ediyoruz. Köylerimize iki koldan birden hizmet yağmaya başladı. Parklar yapılıyor, mahalle konakları, asfalt, parke yollar yapılıyor. Camilerimizin eksikleri gideriliyor. Ziraat mühendisimiz, veteriner hekimimiz köyleri karış karış dolaşıp, başta tarım ve hayvancılık konularında eğitimler veriyor. Köylerimizin durumu 13-15 yıl öncesiyle mukayese bile edilemez. Eskiden köyden şehre göç olurdu. Yapılan güzel hizmetlerden sonra şehirden köye dönüş başladı. Şehir konforundaki köylerimize daha çok hizmet etme çabamız bundan sonra da devam edecektir. Kim ülkemiz, kentimiz için bir çivi çakmışsa ondan Allah razı olsun. Siyaset biter gider, biz birbirimize kalırız. Ama partide lazım, seçim de lazım. Biz hükümetimizle, bakanımızla, belediye başkanlarımızla bir ekip olarak çalışıyoruz. Her zaman sizin desteğinizi görüyoruz. Sizlerin istekleriniz bizim için değerli. Sizlere karşı her zaman samimi olduk. Siz de bunu gördünüz ve karşılığını bize güvenerek her zaman verdiniz” dedi.

 

BİRLİĞİMİZİ KORUMAMIZ LAZIM

 

Son zamanlardaki terör olaylarıyla ilgili de konuşan Doğan, “Türkiye güçlendikçe, ilerledikçe hemen karşısına bir şeyler çıkıyor. Bizim birbirimize sahip çıkmamız lazım. Bu huzuru, bu birliği ve beraberliği korumamız lazım. İstikrarımızın sürdürülmesini hep birlikte sağlayalım. Ülkemiz üzerine oynanan oyunlara birbirimize kenetlenerek karşı koyalım” şeklinde konuştu. Köy Muhtarı Nazmi Özdemir de yapılan hizmetler için Başkan Doğan ve emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817