DOĞAN, KOZLUK’TA ADIM ATMADIK YER BIRAKMADI
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın, periyodik olarak sürdürdüğü mahalle inceleme gezilerinin bu haftaki durağı Kozluk Mahallesi oldu.

Yaklaşık dört saat boyunca mahalledeki sokakları karış karış gezen Doğan'a Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir ile daire müdürleri de eşlik etti. Kozluk Mahallesi'nde adım atmadık cadde ve sokak bırakmayan Başkan Doğan ve beraberindekiler bölgedeki  çalışmaları yerinde inceledi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Doğan, hepsiyle teker teker sohbet edip görüş alış verişinde bulundu.  Mahalle sakinlerininim sorunlarını dinleyen Başkan Doğan, çözümleri konusunda gerekli talimatları verdi. Başkan Doğan’ı mahallerinde görmenin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten vatandaşlar “ Belediye Başkanımız sık sık halkın arasında  yer alıyor. İstek ve şikayetlerimizi iletmek için belediye binasına gitmemize gerek kalmıyor. Ayağımıza kadar gelip bizlerle ilgilendiği için kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817