DOĞAN, LÖSEMİLİ ÇOCUKLARI ZİYARET ETTİ

DUYARLI OLUNMALI

 

Çocuk doktoru ve hekim olarak çocukların her türlü hastalığına karşı çok duyarlı olduğunu ifade eden Başkan Doğan “Türkiye'nin umudu olan çocuklarımızın ve gençlerimizin lösemi hastalığına yakalanması hepimizi üzmektedir. Çocuklarımızın ve gençlerimizi tedavi ettirmek ve sağlıklarını tekrardan kazandırmak vatandaş olarak hepimizin görevidir. Toplum olarak, geleceğimiz olan çocuklarımıza ilgi göstermeli hem maddi hem de manevi desteğimizi onlardan esirgememeliyiz. Tüm kanser türlerinde olduğu gibi lösemide de bilinçli olmak ve erken teşhis çok önemli” diyerek aileleri bu konuda duyarlı olmaya davet etti.

 

ÇOCUKLARLA YAKINDAN İLGİLENDİ

 

Ziyareti sırasında hastanede tedavi gören tüm çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Doğan, Kocaeli Üniversitesi’nde bu alanda görev yapan hocaları alanlarına çok hakim ve başarılı hekimler olduğunu söyledi. Ailelere yanlarında olduğunu söyleyen Başkan Doğan tüm hasta çocuklara acil şifalar diledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817