DOĞAN MAHALLELERI BOŞ BIRAKMIYOR

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Haftanın en az 2 gününü mahalle gezilerine ayıran Başkan Doğan en son Ayazma Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

 

HEM İNCELEDİ HEM SOHBET ETTİ

 

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk ve ilgili daire müdürlerinin kendisine eşlik ettiği inceleme gezisinde mahalleyi karış karış inceleyen Başkan Doğan vatandaşlarla sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Çalışma ekibi ile birlikte mahallenin son durumunu gözlemleyen Doğan, Ayazma’nın her geçen gün gelişen bir mahalle olduğunu belirtti.

 

OSMAN KÖKSAL’A TEŞEKKÜR

 

Üç saatten fazla süren mahalle inceleme gezisinde mahalle sakinlerinden Osman Köksal’a rastlayan Başkan Doğan, Köksal’ın apartmanı önüne yaptığı çevre düzenlemesini çok beğendi. Osman Köksal’ın bu davranışının örnek bir davranış olduğunu söyleyen ve kendisine teşekkür eden Başkan Doğan, “herkes kapısının önüne böyle baksa İzmit çok daha güzel bir yer olur” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817