DOĞAN, MAHALLELERİ TEK TEK DOLAŞIYOR
 DOĞAN, MAHALLELERİ TEK TEK DOLAŞIYOR

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan mahalle  gezileri kapsamında son olarak Fatih Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Haftanın iki gününü mahallelerde geçiren ve halkın sorularını yanıtlayan Başkan Doğan, mahallelerde yapılan bu incelemelerin planlamada büyük kolaylık sağladığını söyledi.

 

Yapımı devam eden Kültür Merkezi inşaatı başta olmak üzere belediye tarafından mahallede yürütülen tüm çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Doğan'a, İzmit Belediye Meclis Üyesi İsmail Gün, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Öztürk, Fatih Mahalle Muhtarı Musa Temel ve daire müdürleri eşlik etti.

 

ÇALIŞMALARI VATANDAŞLAR YÖNLENDİRİYOR

 

Mahallede yaptığı incelemeler sonrasında bölge esnafını ziyaret edip vatandaşlarla görüş alış verişinde bulunan Başkan Doğan, ""Halkın taleplerini sağlıklı şekilde yerine getirebilmek için sürekli vatandaşlarımızla iç içeyiz. Kuruçeşme bölgesinde son dönem önemli çalışmalar yapıyoruz. Vatandaşların istek ve temennilerinin çalışmalarımızın yönlendirilmesinde önemli etkisi oluyor" dedi.

 

Doğan Hem Başkan, Hem Ağabey

 

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı mahallelerinde sık sık görmeye alışkın olan vatandaşlar “ Başkan hep bizimle birlikte. Ne derdimiz olsa dinliyor, ne sorunumuz olsa çözüyor. O bizim hem başkanımız hem abimiz” dediler.

 

Mahallemiz Hizmet Gördü

 

Fatih Mahalle Muhtarı Musa Temel, belediye hizmetlerinden memnun olduklarını belirterek, "Belediye Başkanımız her türlü sorunumuzla yakından ilgileniyor. İlettiğimiz her sorun giderildi. Son yıllarda en çok hizmet alan mahallerinden biriyiz. Başkanımız Doğan'a mahallemize gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Mahallemiz sayesinde hizmet gördü" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817