banner2779
banner2752
banner2750

Doğan, Makam Derdimiz Yok, Hizmet Heyecanımız Var

Malta Mahallesi’nde bulunan 29 Ekim Ortaokulu’nda 200 öğrenciye bisikletleri Başkan Doğan tarafından verildi. Bisiklet dağıtım törenine İzmit Belediye Başkanı Doğan’ın yanı sıra  29 Ekim Ortaokulu Müdür Yardımcısı  Gönül Demir, öğretmenler, öğrenciler, veliler ile mahalle muhtarları katıldı.

Okul Müdür Yardımcısı Gönül Demir, Başkan Doğan’a teşekkür ettiği konuşmasında  “İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat doğan ile daha yaşanabilir İzmit için projeler devam ediyor. Bu projelerden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da övgüyle bahsetmiştir. Ne şanslıyız ki bisiklet yollarıyla dolu ve bisiklet turları düzenlenen bir şehirde yaşıyoruz” dedi.

BİSİKLET GİRMEYEN EV KALMAYACAK

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da, “ bisiklet sağlık, ekonomi, çevre, moral, motivasyon demektir. Bisiklet mutluluğu arttırıyor. İzmit tepeler üzerine kurulu bir şehir. Zamanında “burada bisiklete binecek yer mi var” denilmişti. Biz bu küçümsemeleri dikkate almayarak 80 binden fazla bisiklet dağıttık, bisiklet yolları yaptık. Hedefimiz İzmit’te bisikletin girmediği tek bir ev bırakmamaktır. Avrupa 40 yıldır bisiklet kullanıyor. İzmit’te er geç bisiklet şehri olacaktır.

BÜTÜN ÇABALAR ÇOCUKLAR İÇİN

Cumhurbaşkanımızın 2023, 2053, 2071 hedeflerini de çağın gereğini yaparak geçeceğiz. İzmit Belediyesi eğitimci ve eğitim dostu bir belediyedir. Asli görev alanımız olmasa da eğitim için her türlü imkanımızı kullanıyoruz. Çocuklarımız için feda olsun. Bizim yaşadığımız eksiklikleri çocuklarımız görmesin diye çalışıyoruz.

MİLLETİN KURUŞUNU ZİYAN ETMİYORUZ

4. sınıflara basketbol topu, 5. sınıflara bisiklet, 6. sınıflara tablet dağıtıyoruz. Milletin parasını kimseye kaptırmadan yine millet için harcıyoruz, Bu makam ve mevkilerin bir gün biteceğini biliyoruz. Bir yerde 10 yıl bizim tarzımızdaki insanlar için fazla bile. Bizim makam mevki derdimiz yok, hizmet etme heyecanımız var. Bütün derdimiz vatanımız, devletimiz, cumhuriyetimizin sonsuza dek var olmasıdır” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından öğrencilere bisikletleri teslim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751