DOĞAN: MAKAMDA DEĞİL SAHADA BELEDİYECİLİK
 Günün büyük bir bölümünü, tamamlanan ve devam eden projelerini inceleyerek geçiren Doğan, kurum, hasta, yaşlı ve esnaf ziyaretlerine de büyük önem veriyor.  Bu kapsamda son olarak kayınpderi vefat eden İzmit Belediyesi CHP Meclis Üyesi Cengiz Kavşut’u iş yerinde ziyaret ederek, başsağlığı dileklerini iletti. Sonrasında, annesi vefat eden Demokrat Kocaeli Köşe Yazarı Muhittin Erkaya ve Muhsin Erkaya kardeşlere taziye ziyaretinde bulundu. Erkaya kardeşlerin, Sanayi Sitesi’nde bulunan iş yerlerine konuk olan Doğan, başsağlığı dileklerini iletti. Doğan, ardından AK Parti Kurucularından Vehbi Aydıner’i de iş yerinde ziyaret etti ve işlerinde kolaylıklar diledi.

‘BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ’

Hastalara, yaşlılara ve esnaflara yaptıkları ziyaretlerin kültürümüzün en güzel göreneklerinden biri olduğunu vurgulayan Doğan, “Bizler vatandaşımızın, iyi gününde, kötü gününde, hastalığında sağlığında her zaman yanlarında olmaya özen gösteriyoruz. Onlarla bir arada olmak bize güç veriyor. Biz esnafımızla da her zaman bir arada oluyor, her işi birlikte başarıyoruz. Biz bir aileyiz. Birlikte güçlüyüz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817