banner2779
banner2752
banner2750

Doğan;
 KIZILTEPE İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

 

Kızıltepe’de yapılması planlanan projelerle ilgili bilgi konuklarına bilgi veren Başka Doğan,  “öncelikle muhtarlarımızın daha uygun koşullarda çalışabilmesi için çalışma ofisleri oluşturacağız. Ortaokul birinci sınıflarımıza bisiklet dağıtacağız.   Kızıltepe’yi de bisiklet şehri yapacağız.   Kızıltepeli çocuklar için dergi çıkartacağız. Hizmet kapınızda ekibi kapı kapı dolaşıp Kızıltepeli vatandaşlara isteklerini sorup, devletimizin varlığını onlara hissettirecek.  Evde bakım hizmetimizle yatalak olan hastalara hem sağlık hem bakım açısından destek verilecek. Çorba çeşmesini Kızıltepe’de de akıtarak vatandaşlarımızın içini ısıtacağız. Çocuklara etüt merkezleri, cep sinemaları açacağız.  Kadınlara, gençlere kurslar açacağız.  Kızıltepe mesire alanımız için çalışmalara başladık, inşallah yaz aylarında vatandaşların hizmetine sunacağız. Dekoratif aydınlatmalara Kızıltepe’ye ayrı bir ışıltı katacağız. Alt ve üst yapı çalışmalarıyla devletimizin sıcaklığını bölge halkına hissettireceğiz. İzmit’te bizim Kızıltepe de bizim.  Kızıltepe’deki kardeşlerimize de elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi. 

  

 

BELEDİYECİLİĞİN NASIL YAPILDIĞINI GÖRDÜK

 

Mardin Kızıltepe Belediye Başkan Vekili Cevdet Topal ve Kızıltepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hatip Şeran da   İzmit’te kalış süresince kusursuz ev sahipliğinden dolayı  Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan ve ekibine teşekkür ederek” İzmit’te belediyeciliğin nasıl yapıldığını gördük.  Hayvan pazarınız, muhtarlık binalarınız,  tarihi değerlere sahip çıkışınız gerçekten takdire layık.   Böylesi örnek çalışmaları hayata geçiren bir belediye başkanın bizim şehrimize destek olacak olması Kızıltepe için büyük şans. Hükümetimiz, bölgemizde gerekli yatırımları ve iyileştirmeleri yaparak yaşanan zor günleri unutturmanın gayreti içerisinde.  Belediye Başkanımız Nevzat Doğan da İzmit’te hayata geçirdiği örnek projeleri Kızıltepe’de de vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Özellikle İzmit’teki hizmetleri gördükten sonra heyecanımız daha da arttı. Başkanımızı ve hizmetlerini ilçemizde heyecan içinde bekliyoruz” diyerek Doğan ve ekibini en kısa sürede Kızıltepe’de misafir etmek istediklerini ifade ettiler.

Bu arada İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın bir ekipler birlikte önümüzdeki günlerde Mardin Kızıltepe’ye  gideceği öğrenildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751