banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN, MAZOT DEPOSU AÇILIŞI YAPTI
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Yeşilova Mahallesi’nde Tarım Kredi Kooperatifi’ne ait  köylülere hizmet edecek olan ucuz mazot deposunun açılışını yaptı.

Başkan Doğan’ı İzmit Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Celal Çobanoğlu  karşılayıp çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Sanayi kimliği ile bilinen İzmit’in bir tarafının da   tarım şehri olduğunu belirten Başkan Nevzat Doğan “ İzmit Belediyesi olarak kurumlar arası ilişkilerimizi üst düzeyde tutuyoruz. Köylümüz buradan kredisini alacak ucuz mazotunu alacak tohumunu alacak ve üretime gidecek. Köylümüz üretime giderken de bizler yanındayız Nisan 2014 den itibaren bizler köylümüze daha aktif yardımcı olacağız. Özellikle şunu belirtmek isterim ki bende bir köylü çocuğu olarak köylümüzün her zaman üretmesini istiyoruz. Köylümüz daha çok üretsin,12 ay üretim yapabilsin. Bunun yollarını hep beraber bulalım ve üretimini bilinçli yapsın.

 

HAYVAN BORSASI PROJESİ

 

İzmit Belediyesi olarak örneğin köylü pazarları kurarak köylümüz yanında olmaya ürettiklerini satmaları kazanç elde etmeleri için projeleri hayata geçiyoruz ve bununla da kalmayıp kentimizde hayvancılık alanında bir hayvan pazarı ve borsası oluşturarak hayvancılığın da ilerlemesi için ciddi  projeler içindeyiz. Her zaman köylümüzün yanında olduk olmaya da devam edeceğiz” dedi.

İzmit Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Celal Çobanoğlu da Başkan  Doğan’ın her zaman desteklerini yardımlarını hissettiklerini belirterek’’ Köylümüz için ucuz mazot konusunda destek istedik. Başkanımız bizlere yardımcı olarak bugün köylümüzün yararlanacağı ucuz mazot depomuzun da açılışında bizleri yalnız bırakmadı Zaten bizim belediye ile hiçbir sıkıntımız yok. Belediyemiz elinden gelini yapıyor. Kendisine köylümüz çiftçilerimiz adına ne kadar teşekkür etsek azdır’’ şeklinde konuştu.

Açılışta Tarım Kredi Bölge Müdür Yardımcısı Ali Aslan,  muhtarlar ve çok sayıda köylüler de hazır bulundu. Başkan Doğan, açılış sonrası traktörlerle de yakından ilgilendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751