banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN, MEYDANLARDA KURTULUŞ SAVAŞININ RUHU VAR

Her akşam Perşembe Pazarı alanında binlerce kişiyle birlikte demokrasi nöbetine katılan Başkan Doğan” Türk milleti bu alçakça darbeye, hatta darbenin de öresinde ülkemizin prestijine, ülkemizin istiklaline, birlik ve beraberliğine kast eden bu harekete ilk günden beri hiç yorulmadan cevabını sürdürüyor.

 

UYANIK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

Darbenin ağırlığı geçse de Türk milletinin uyanıklığı hala devam ediyor. Bu senaryoyu, bu kirli oyunu ortaya çıkaranlar, tabi ki bunun sonrasını da planlamış olabilirler. Bu sebeple ülkemizin bekasına, birliğine, beraberliğine kasteden bu oyunun diğer adımlarının da bozulması gerekiyor. Onun için sayın Cumhurbaşkanımız ne zaman sokaklardan çekilin derse o zaman bu iş bitecektir. Kurum ve kuruluşlar olarak, bu kirli ve hain örgüte karşı bir temizleme operasyonu yapıyoruz. Bu anlamda yapacak çok işimiz var. Bizler belediyelere olarak, o gecenin ilk anlarından itibaren elimizden gelen her türlü desteği sağlıyoruz. Tankların, kurşunların, silahların karşısında kendini siper eden o kahraman kardeşlerimiz, şehitlerimiz, gazilerimize layık olmaya çalışıyoruz.

 

HEDEFİMİZDEN DÖNDÜREMEYECEKLER

 

Onlara olan borcumuzu da ödüyoruz. Onların sayesinde, hep birlikte verdiğimiz bu mücadele ile ülkemiz çok şükür bu bugünlere geldi. Bundan sonrası için de hep birlikte bize çok iş düşüyor. Halkımızla birlikte ilk günden itibaren meydanlarda sabahlıyor,  günle birlikte işimize gidiyoruz. Ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 deki büyük hedeflerine ulaşacağı herkes tarafından görülüyor. 15 Temmuz akşamı darbecilerin yaptığı bunun bir anlamda önünün kesilmesi, halkımızın bu güzel gidişinin istikrarının bozulması çabasıdır. Darbenin de ötesinde memleketimizi bölme, parçalama bir anlamda da işgal etme eylemidir.  Bugün meydanlarımızda Kurtuluş Savaşı ruhundaki bir ruh var. 7’den 77 ye,  kadınından erkeğine, hatta kırk günlük bebek burada o ruhu yaşıyor. Biz bu ruhta olduğumuz sürece dünya istediği kadar bir araya gelsin.

 

DERSLERİNİ ALMAYA DEVAM EDECEKLER

 

Asırlardır bir araya gelip bize saldırdılar, üzerimize oyunlar oynadılar. Ama derslerini aldılar. Çok büyük bir musibet atlattık. Yapılan çalışmalar sayesinde paralel terör örgütü mensupları başta olmak üzere birçok vatan haininden temizlenmiş, her yönüyle daha temiz, daha güçlü bir  Türkiye olacağız. Daha iyi olacağız, bundan sonra daha büyük bir istekle, daha büyük bir güçle çalışıp, ülkemizi güçlendirip, zenginleştireceğiz. Her anlamda dünden daha güçlü olacağız. Son derece nezaketle, iç içe, kardeş kardeşe, paylaşımlarla, dualarla meydanlardan ayrılmayan İzmit halkına teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751