banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

DOĞAN, MEYDANLARDAKİ KALABALIK, DÜŞMANA KORKU SALIYOR
 Doğan, 15 Temmuz’dan beri devam eden demokrasi nöbetlerindeki kalabalıkların bazı kişileri korkuttuğunu, alanlardaki milyonların Türk milletinin birlik, beraberliğini ve gücünü sadece terör örgütü  FETÖ’ye değil ülkemiz üzerinde planları olan ülkelere de önemli bir mesaj olduğunu söyledi.

 

DOĞAN DUYGULANDI

 

Her akşam demokrasi nöbetinin tutulduğu alana giderek vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Doğan ilginç bir ana da tanıklık etti. Nöbet sırasında yanına oturan ve gecenin ilerleyen saatlerinde dayanamayıp uyuya kalan küçük çocuk, Doğan’ı oldukça duygulandırdı. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan “bayrağımız, milletimiz, geleceğimiz, evlatlarımız için verdiğimiz bu demokrasi mücadelesinde, bebeklerimizin çocuklarımızın da bu mücadele içerisinde yer almaları, bu mücadele ruhunu yaşamaları bizler için, geleceğimiz için çok önemli” şeklinde konuştu.

 

HERKES AYNI DUYGUYLA ALANDA

 

Alanda sabaha kadar nöbet tutan vatandaşların arasında dolaşan Başkan Doğan, yere serdikleri hasır üzerinde minik bebeklerini uyutan ailenin yanına giderek onlarla sohbet etti. Türk bayraklı tişörtlerini giyerek nöbete katılan gazi ve engellilerle de yakından ilgilenen Doğan, “ meydanlarda demokrasi nöbetini tutan vatandaşlarımızla bir aradayız. Yüce Türk Milleti bu gibi girişimlere göz açtırmayıp canını, malını, her şeyini ortaya koyarak darbe girişimizi sona erdirmiştir. Bizde vatandaşlarımızla meydanlarda bekleyerek demokrasi nöbetini tutmaya devam ediyoruz. Bizim buradaki  nöbetimiz, bu görüntülerimiz herkese mesaj veriyor. Meydanlardaki bu ruh, bu duygu tarifi olmayan kesinlikle herkesin gelip yaşaması gereken bir ruhtur” diyerek tüm halkı meydanlara davet etti.

Gündüz belediye çalışmalarında, geceleri de meydanlardaki demokrasi nöbetine koşan Başkan Doğan, alanda ablası Mecbure Pekdemir ile de karşılaşıp hasret giderdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826