banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN, MİA PROJESİ, KÖRFEZ’E DEĞER KATACAK
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, mahalle inceleme gezisini çocukluk yıllarını geçirdiği Körfez Mahallesi ile sürdürdü.  Başkan Doğan’a mahalle inceleme gezisinde Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, Başkan Yardımcıları Serkan Yeğnidemir ve Güray Oruç ile daire müdürleri eşlik ederken muhtar Oğuz Bayraktar da hazır bulundu.  

MAHALLE GENİŞLEYECEK

 

Vatandaşlarla bir araya gelerek onların istek ve şikâyetlerini dinleyen Doğan yaptığı açıklamada “ bugün çocukluğumun geçtiği sokaklarda dolaşıp, tespitlerde bulunarak, mahallemizin sorunlarını masaya yatırdık. Körfez Mahallemizde ufak tefek sorun dışında ciddi bir eksiğimiz yok. MIA projesi içerisinde yer alan mahallemizin genişletilmesi ile ilgili gerekli çalışmaları yapıyoruz. Projeyle birlikte mahallemizin değerine değer katılacak. MİA Projesi ile mahallemizin REAL tarafına doğru açılması sağlanacak. Bu genişlemeyle birlikte bölgeye bir araç yolunun yapılması da sağlanmış olacak. Mahallede ki camiimizin çevre düzenlemesinin yapılması ile ilgili de gerekli tespitleri yaptık. Şadırvanından çay ocağına kadar gerekli tüm çevre düzenlemesini yapacağız” dedi.

 

MAHALLEYE DEĞER KATTI

 

İzmit Belediyesi’nin vizyon projelerinden olan 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi’nin bu mahallede yer aldığını da belirten Doğan “ merkezimiz binlerce çocuğumuzun ve vatandaşımızın uğrak yeri oldu. 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi, mahallemize ayrı bir katma değer kazandırdı. En büyük isteğim, vatandaşlarımızın en iyi şartlarda huzur ve mutluluk içerisinde yaşamaları” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751