DOĞAN, MİLLETİN KURUŞUNU ZİYAN ETMİYORUZ
 YOĞUN KATILIM

 

Gölkay Park 2.Etap temel atma törenine Başkan Doğan’ın yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, Belediye Başkan Yardımcıları Güray Oruç, Mehmet Örgev, AK Parti Milletvekili Adayı Şener İnce,  Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasan Tandoğan, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

 

2 AYDA BİTECEK

 

Alt yapısı için 1 milyon 185 bin lira harcanan ve üst yapısı için de 936 bin 697 Lira harcanacak olan  Gölkay Park 2.Etap Peyzaj Projesi kapsamında 2700 metrelik yürüyüş ve bisiklet yolu, çocuk oyun alanı, kondisyon alanı, piknik alanları ve yeşil alanlar  yapılacak Projenin 2 ay içinde tamamlanmasının planlandığı kaydedildi.

 

İSTİKRAR ŞART

 

Temel atma töreninde konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “2002 Kasım seçimleriyle Türkiye’de yeni bir dönem başladı. Merkezi hükümet ve daha sonra 2004 seçimleriyle yerel yönetimler aynı anlayışta, aynı hizmet aşkıyla olunca işler değişti ve istikrarla huzur da gelince, bereket te geldi. Bugün Gölkay Park’ın 2. Etabın öyküsü budur. Biz, hükümetimize, Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza teşekkür ediyoruz. Bizler, belediye başkanları olarak milletin kuruşunu ziyan etmeden, gece gündüz çalışıyoruz. Ülkemizdeki istikrar ve huzur sürerse bu çalışmalarımız da aynı süratle devam edecektir” dedi.

 

TÜRKİYE’YE MODEL OLDUK

 

Başkan Doğan, hayata geçirdikleri projelerle Türkiye’ye model olduklarını da belirterek” Belediye Başkanlarının bir görevi de şehre yeni değerler katmaktır. Şehirde atıl durumda olan yerlerin yeni değerlere dönüşmesini sağlamaktır. Bizler, Büyükşehir Belediyemizle bunu en güzel şekilde yapıyoruz. Bu bölgenin öyküsünü benden daha iyi burada oturanlar biliyor. Eskiden atıl vaziyette bulunan ve insanların aileleriyle gelmekten çekindiği bu bölgede yeni yaşam alanları oluştu. 6 yıl önce başlattığımız İzmit’i seviyorum, bisiklete biniyorum projesi ülkemize model oldu. Burada bisiklet yolları, yürüyüş alanları olacak. Hep beraber spor yapacağız, piknik yapacağız.

 

 HİZMETLERE SAHİP ÇIKALIM

 

Bizim bütün dileğimiz halkımızın huzurlu ve mutlu yaşamasıdır. Gölkay Park 2. Etap projemizin tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Gelecek yaz bu bölge çok daha hareketli olacak. Bu tür yerleri bizler yaparken korunması da duyarlı vatandaşlarımıza düşüyor. Yapılan hizmetlere hep birlikte sahip çıkalım” şeklinde konuştu.

 17 MİLYON METREKARE YEŞİL ALAN

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak da temel atma töreninde bir konuşma yaparak” 2014’te göreve geldiğimizde 500 bin metrekare yeşil alan vardı. Bu gün ise yeşil alan miktarı 17 milyon metrekareyi geçti. Kocaeli’nde kişi başına düşen yeşil alan miktarı dünya ortalamasının çok üstündedir. İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan 30 bin metrekarelik bir alanı şehrimize kazandırıyor. Bu güzel çalışmasından dolayı Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

AVRUPA’DAN ÖNDEYİZ

 

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker de “ Nevzat Bey, Belediye Başkanı olduğu günden bugüne kadar İzmit’te hep örnek olan çok güzel çalışmalar yaptı. İzmit’te çevre açısından, şehircilik ve planlama açısından Avrupa’nın bir çok şehrinden öndeyiz. İzmit, her zaman ilkleri başardı. Başkanımıza, böyle güzel bir alanı kentimize kazandırdığı için çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından dualarla temel atıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817