DOĞAN, MİLLETVEKİLLİĞİ CEMİL YAMAN’A ÇOK YAKIŞTI
 Başkan Doğan,  İzmit Belediyesi’nden bir çalışma arkadaşını daha Ankara’ya göndermekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek ”Cemil kardeşimiz, bizim yıllardır birlikte siyaset yaptığımız değerli bir arkadaşımızdır. Bir dönem Dilovası’na Belediye Başkanı olarak hizmet etmiş değerli katkılar sağlamış bir kardeşimizdir. Daha sonraki dönemde birlikte çalışma fırsatı oldu. 1.5 yıldır İzmit Belediyesi ve İzmit halkına hizmet etmeye çalışıyorduk. Bu dönemde, böyle bir kararı bizler de  gönülden destekledik ve halkımızın teveccühüyle de onu şimdi Kocaeli’mize ve Türkiye’mize hizmet etmek üzere Ankara’ya meclise gönderiyoruz.

 

FARKLI BİR BELEDİYEYİZ

 

Ben çok mutluyum. Tabi ki partimiz tek başına iktidar olduğu için, şehrimizde istediğimiz hedeflere ulaştığımız için, hele İzmit’te tarihi yüzde 51 gibi bir oy oranı yakaladığımız için, çok ayrı bir mutluluğumuz var.   Tabi bu başarı herkesin, teşkilatlarımızın, ekip olarak milletvekilimizin, bakanımızın, hükümetimizin ve bizlerin çalışmalarıyla oldu. İzmit Belediyesi’nden bir çalışma arkadaşımızın bir milletvekili olarak parlamentoya gidiyor olması bizlere ayrı bir mutluluk ve gurur vermektedir. Bizim belediyemiz böyle şeyler yapıyor. Geçtiğimiz dönemlerde İlyas Şeker bey, belediye meclis üyemizdi ve kendisi de milletvekili seçildi. Hüseyin Üzülmez kardeşimizi de Kartepe Belediye Başkanı olarak gönderdik. Şimdi de Cemil Bey’i milletvekili olarak TBMM’ye gönderiyoruz. Biz, her zaman yanlarındayız. Ülkemize hizmet etmeye, halkımızın hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Cemil Yaman’ın milletvekili oluşunu ayrı bir pencereden de incelemek lazım. Cemil Yaman’ın milletvekilliği, özellikle siyasette samimiyetle çalışmanın, zaman zaman olası beklenmedik kararları, sonuçları metanetle göğüsleyip, yine sabırla hizmete devam etmenin en önemli örneklerinden biridir. Samimice, iyi niyetle, gayretle gayret edenlerin emekleri hiçbir zaman heba olmuyor. Bu hem halkımızın hem de partimizin vefasını en güzel şekilde göstermektedir” dedi.

 

HALKIMIZIN HİZMETKARIYIZ

 

Milletvekili seçilen Cemil Yaman da “  Haziran’daki seçimde  halkımız bize bir mesaj verdi. Biz halkın verdiği mesajları parti olarak çok iyi algıladık, bunu iyi okuduk ve sahaya da iyi yansıttık. Halkın bizden talep ettiği ne varsa onları yapmaya gayret ettik. 1 Kasım’da AK Parti, aziz milletimize hizmetkarlık yapmaya devam edecektir. İnşallah Türkiye kaldığı yerden büyümeye devam edecektir. Ben tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum. İzmit Belediyesi benim evim, yuvam. Nevzat Doğan benim için bir belediye başkanlığından ziyade bir ağabeydir, bir büyüğümdür. Kendisinin tecrübelerinden istifade etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817