banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

DOĞAN: MİLLİ BİR MÜCADELE VERİYORUZ

Oldukça sıcak ve samimi havada gerçekleşen ziyarette ülkemizdeki ekonomik durum hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

Başkanı Doğan yaptığı açıklamada “Körfez Ticaret Odası Başkanı ve yönetimini ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor, görevinizde kolaylıklar diliyoruz. Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. İnsan çalıştıran, ticaret yapan, üretim yapan ticaret odaları gibi bu tür yapılar doğal olarak bundan etkileniyor.

MİLLİ BİR DURUŞ SERGİLEMELİYİZ

Dürüst, namusluca çalışan esnafımızın, tüccarımızın zorlukları var. Biz de elimizden gelen katkıları sağlamaya çalışıyoruz. Ticari hayatta zaman zaman bu tür zorluklar olacak. Ticaretle uğraşanlar bunu bilir ve tedbirlilerini alırlar. Emperyalist ülkenin ekonomik olarak size savaş açıyoruz dediği bir noktada bizim de bu savaşa bu ülkenin evladı olarak mili bir duruş sergileyerek tabi ki cevabı vereceğiz, veriyoruz da.

FIRSATÇILARI UNUTMAYACAĞIZ

Bu kayıpları bir savaş kaybı olarak düşünmek lazım. Doğuda, Güneydoğuda, canını vererek, sınırdaki Mehmetçiğimiz vatanın o savaşına bir cevap veriyor, biz de gerekirse burada canımızı vereceğiz. Ülkemizin içinde bulunduğu zor durumu fırsata çevirmek isteyenler olacaktır. Bunları bu dönemin duruşuna yakışmayacak bir duruş olarak hafızalarımızda tutuyoruz. Bu süreç geçtikten sonra onları da unutmayacağız. Bunun bir mili mücadele olarak değerlendirmemiz gerekiyor.

YERLİ MALZEMELERİ TERCİH EDİYORUZ

Bu anlamda yabancı ürünleri belediyemizde kısıtladık. Kullandığımız her malzemede kendi ürettiğimiz Türk mallarına ağırlık veriyoruz. Bazı ürünleri tüketmiyorum, bazı isimli yerlere gitmiyorum. Ama en azından bir duruş gösteriyorum. Hepimiz üzerimize düşeni yapacağız. Süreç iyiye gidiyor. Ticaret yapan arkadaşlarımıza Allah kolaylık versin. Ticaretle ve siyasete uğraşanlara Allah yardım etsin” dedi.

Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk de Başkan Doğan’ın düşüncelerine katıldıklarını, ekonomik savaşta taşına altına herkesin elini sokması gerektiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826