DOĞAN, MORAL VERİYOR
 Yoğun iş temposu içerisinde hasta ziyaretlerine ayrı bir önem veren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, hastalara moral vermeye devam ediyor.

Başkan Doğan, Yenimahalle İnkılap Caddesi’nde oturan ve rahatsızlığı sebebiyle istirahat eden Ertuğrul Sevinç’in eşi Ayşe Sevinç’i evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Doğan’a ziyaretinde Ak Parti İzmit İlçe yönetici Nurullah Yılmaz da eşlik etti.

Ziyareti esnasında hastanın sağlık durumuyla ilgili bilgi alan Başkan Doğan  '' Hastalık da sağlık da bizim içindir. İnsanî görevlerimizden biri de hastalarımızı ziyaret ederek onlara moral vermektir. İzmit Belediyesi olarak her zaman sizlerin yanındayız ''  şeklinde konuşarak bir an önce eski sağlığına kavuşması için dua ettiklerini belirtti.

Ziyaretten büyük moral bulduğunu söyleyen Ayşe Sevinç, Başkan Doğana destekleri için teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817