banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 DOĞAN, MÜCADELEMİZ SÜRECEK
 AK Parti Kocaeli Milletvekili  Zeki Aygün, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret etti. Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette fikir alışverişinde bulunan ikili gündeme dair açıklamalar da bulundu.

Milletvekili Aygün’ün ziyaretinden büyük memnuniyet duyan Başkan Doğan yaptığı açıklamada

“gerek Ankara’daki çalışmalarımızda, gerekse yereldeki çalışmalarımızda Zeki Bey her zaman bizim yanımızda oldu, olmaya da devam ediyor. Ülkemizin ve şehrimizin başarılı yükselişinde kurumların uyum içerisinde çalışması çok önemli. Gerek valiliğimiz, gerek belediyelerimiz, gerekse de diğer kurum ve kuruluşlarımızla biz uyum içerisinde çalışan iyi bir ekibiz” dedi.

 

ÜLKEMİZ ÖNEMLİ MÜCADELELER VERİYOR

 

Konuşmasında ülkenin zor ve önemli süreçlerden geçtiğine de değinen Doğan “ülkemizde, hem içerideki şer odaklarına, hem de dışarıda ülkemizin menfaatlerine karşı duranlara karşı önemli mücadele veriliyor. Bu mücadelede hepimizin görevleri var. Özellikle 15 Temmuz gecesinden sonra gerek muhalefet liderlerinin, gerekse yereldeki temsilcilerinin davranışları hepimizi çok mutlu etti. Aslında olması gereken buydu” şeklinde konuştu.

 

SİYASİ PATİLERDEN AYNI HASASİYETİ BEKLİYORUZ

 

Konuşmasında medyanın önemine de değinen Başkan Doğan “zaman zaman yapılan çalışmaların vatandaşlara ulaştırılması konusunda medya desteğine ihtiyacımız oluyor. Hatta varsa eksiklerin giderilmesi noktasında basının rolü çok önemli. Bizim siyasiler olarak, yapılan çalışmaların veya eksiklerin kamuoyuna aktarılmasında hiçbir yakınmamız olmaz. Fakat asıl görevlerinin dışına çıkarak toplumu yanıltıcı haberler yapan, kişilere iftira atıp onların namuslarına dil uzatan basın kuruluşlarına hepimiz tepkimizi göstermeliyiz. Darbe sürecindeki duruşlarıyla herkesi mutlu eden ve takdirini kazanan siyasi partilerimizin ve yöneticilerinin aynı hassasiyeti ve aynı duruşu iftiralarıyla, tehditleriyle herkesin illallah ettiği ve şehrimize de ciddi zarar veren yapılarla mücadele noktasında da göstermelerini bekliyoruz. Bu durumun siyaseti olmaz.

 

EMEĞE HAKSIZLIK

 

Çünkü haksız yere yapılan bu eleştiriler, karalamalar, iftiralar yapılan işi karalamakla kalmıyor o iş için emek veren onlarca insanın emeğine de haksızlık etmek anlamına geliyor. İzmit Belediye Başkanı olarak ben, medyanın dürüst temiz ellerden yönetilmesinin önemli olduğunu düşünüyorum.

 

HERKESİN KABUL EDEBİLECEĞİ VE EDEMEYECEĞİ ŞEYLER VAR

 

Yapılan işlerde görülen eksiklikleri ve yanlışlıkları söylemek çok doğal. Ama laf o kişilerin namusu gibi gördükleri şeyler üzerine söylenecekse, bunu söylemeden önce defalarca düşünmek gerekir. Çünkü herklesin kabul edebileceği ve edemeyeceği şeyler vardır. İster siyaset olsun, ister siyasi makamlar olsun her şeyin bir sınırı vardır. Bazı medya kesimlerinin bu sınırı aşarak rencide etmenin de ötesinde infaza götüren davranışlar sergilemeleri kesinlikle doğru kabul edilemez.  Bu anlayışla görev yapan medya kuruluşlarıyla mücadele etmeyi de kararlılıkla sürdürüyoruz” dedi.

 

 

BİZİ MUTLU EDEN GÖRÜNTÜLERDE OLDU

 

AK Parti Milletvekili Zeki Aygün’de konuşmasında “15 yıldan bu yana siyasetin içinde bulunduğumuz ve birlikte yol aldığımız, ülkemize hem genelde hem de yerelde hizmet eden arkadaşımızı ziyaret etmek istedik. Meclisimizin tatile girdiği 15 Temmuz gecesi ülkemiz hain bir darbe girişimiyle karşı karşıya kaldı. Çok şükür ki milletimiz bir ve beraber olarak bu hain girişimi püskürttü. Bu süreçte bizi mutlu eden, hem düşmanlarımıza hem de dünyaya önemli mesajlar verdiğimiz gelişmeler oldu. Bunların içerisinde beni en çok sevindiren, mecliste karşılıklı fikir ayrılığına düştüğümüz, demokrasinin gereği olan farklı siyasi partilerin bu olayı görüp, bu olayı tek taraflı sahiplenmeleri ve milletin yanında olmalarıdır.

 

DOĞAN’A KATILIYORUM

 

Başkanımızın medya kuruluşlarıyla ilgili yaptığı açıklamalarına da sonuna kadar katılıyorum. Bu terör örgütü yapısının farklı kanatları mevcut ve bu kanatlardan bir tanesi de basındır. Ama hepimiz biliyoruz ki, bu örgüte mensup görünmeyip onlarla paralel yürüyen yapılarda var. Bunu hem uluslararası boyutta, hem ulusal boyutta hem de yerel boyutta biliyoruz ve görüyoruz. Ama ülkemiz verdiği mücadelelerle bu hain yapılardan kurtuluyor. Bu süreçte her şey hukuk kuralları çerçevesinde yürütülüyor.  Durumu özetleyecek olursak Türkiye bağırsaklarını temizliyor” şeklinde konuştu.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826